Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Milyen tulajdonságokkal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen tulajdonságokkal, szavakkal nyűgöz le titeket egy lány? Mik azok a dolgok, amik "tuti befutók" (külsőtől eltekintve)?

Figyelt kérdés

(Külsővel szerintem nincs baj, úgy nézek ki, mint a többi lány.)

Kösz a hasznos válaszokat!

2018. jan. 25. 23:16
1 2
 11/13 anonim válasza:
40%
Szerintem meg teljesen igaza van.
2018. jan. 26. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:

mért lenne igaza?? a kérdés az volt mit szeretünk egy lányba, leírtuk, van akinek a komolyabb jön be, van akinek az akivel lehet hülyéskedni

van akinek az tetszik ha olvas, van akinek ez közönbös, de nem hátrány

valaki azt írta hogy nem kell hogy képbe legyen a törivel és az irodalommal, ez kb anyit tesz hogy nem akar a lánnyal irodalmi esteket tartani és nem a történelemről fognak csevegni egy romantikus estén...

ezen meg ki akad a 9es hogy igen is van olyan lány aki ért az irodalomhoz, mert vannak magyar szakos tanárok...

még is ki a tököm mondta azt hogy nincsennek

ez csak egy ártatlan kérdés volt, hogy ugyan ki mit szeret egy lányba, mit tart előnyösnek

ehez képpest a 9es nem a kérdésre válaszol, csak csak leállt itt órát tartani, hogy igen is egy lány is lehet művelt, és hogy ők is viccesek és vannak gondolataik nem gépek... ki állított ilyet??

mind a 2 nemből vannak olyanok akik komolyak, viccesek, műveltek, kevésbé inteligensek, van önálló véleményük pl ha megkérdezi az embet hogy mit szeretne csinálni este vagy bármi hasonlót nem a nem tudom választ fogja sorra adni és a társnak kell mindíg ötletet adni, hogy még is hova kellene menni, mit kéne csinálni...

nem tudom hogy most a 9es valami feminista vagy hasonó és úgy érzi hogy kevesebbe becsültük hirtelen a nőket, vagy olyan alap dolgokat írtunk amit ő felhaborítónak talált, de attól még a probléma az ő fejébe létezik, most ha az lett volna a kérdés, hogy milyen pasi tetszik a csajoknak

és akkor lányok írogatták volna hogy okos, vicces, őszinte, hűséges stb akkor is valyon lebaszott volna mindenkit??

lehet hogy nagyon alap dolgokat mondtunk, de tényleg ez az alap dolog ami minden pasinak bejön, ezen kívűl csak a saját magunk érdeklődési köreit tudjuk beírni, pl aki szeret játszani az előnybe réstesít egy gamer lányt,

van aki szeret olvasni, az előnybe részesít egy szintén olvasni szerető lányt

ez viszont az átlag ember számára közönbös, viszont én tényleg szoktam nézni egyet mikor valaki a hobbiai közé sorolja az olvasást, mivel tényleg ritka, de ezen most mért kell ki akadni??

2018. jan. 26. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
46%
9-es vagyok. szerintem az olvasás egyáltalán nem ritka a mai világban már szinte alapnak számít. szinte a legtöbb jó csaj olvas valamit. sokkal kevesebb van gamer lányból, na látod ebben egyet értek, hogy nekem az fura, ha egy csaj játszik. lehet te több ilyet ismersz, nem tudom. azért a könyvek szerencsére a mai világban még mindig több emberhez eljutnak már csak azért is, mert olvasni nagyobb kultúrértékekkel jár, mint letolni bármilyen meccset egy játékban..
2018. jan. 26. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!