Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Milyen tulajdonságokkal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen tulajdonságokkal, szavakkal nyűgöz le titeket egy lány? Mik azok a dolgok, amik "tuti befutók" (külsőtől eltekintve)?

Figyelt kérdés

(Külsővel szerintem nincs baj, úgy nézek ki, mint a többi lány.)

Kösz a hasznos válaszokat!

2018. jan. 25. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

- Ha szeret olvasni (Nem Oravecz Nóra féle ****ra gondolok)

- Ha összetettebben tud gondolkodni mint egy 8 bites számológép

- Ha van egy alap műveltsége, képbe van a történelemmel és irodalommal

Na ezek mellett

- Összetett, változatos humorérzéke

- Kedves, segítőkész, őszinte

- Meglehessen vele mindent beszélni

2018. jan. 25. 23:20
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Igazából minden amit az első mondott, azt hozzá kell tenni, hogy ma már ezek az "alap" dolgok eléggé ritkaságszámba mennek.
2018. jan. 25. 23:57
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Jaja. Olvasás, szereti a művészeteket, nyilt, szabadszellemű, intelligens, humoros, határozott, de elismeri, ha téved, ilyensmi
2018. jan. 26. 00:11
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Amit az első írt az nagyjából szerintem is jó. De az, hogy képben legyen az irodalommal meg a történelemmel szerintem felesleges. Ha annyira akarja, akkor tanulhat nyugodtan felesleges szarokat, de szerintem egyáltalán nem fontos.
2018. jan. 26. 00:40
 5/13 anonim ***** válasza:
adsz neki süteményt amit sütöttél neki,meghívod vacsorára arra amit te főztél
2018. jan. 26. 03:51
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Add önmagad azzal jársz a legjobban, ha mást utánozol hamar kiderül, hogy nem te vagy, vagy nem leszel boldog.
2018. jan. 26. 06:14
 7/13 anonim ***** válasza:
83%
Ha szereti az Amon Amarthot. az elég jó tulajdonság.
2018. jan. 26. 08:09
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

ez minden pasinál más

pl az első azt mondta hogy ha olvas

nekem mikor egy lány azt mondja, hogy szokott könyveket olvasni hobbiból azért nézek egyet, nem hátrány meg semmi csak furcsálom

számomra inkább az van hogy ha tud főzni, segítget otthon a háztartásba, meg ha valamit sportol, akár kondi terembe jár, persze azért legyen okos és legyen valami fogalma az élet dolgairól, hogy legyen önálló véleménye

de attól teljesen elolvadok mikor egy lány nagyon cuki, ezt nehéz kifejteni mit is jelent, de szerintem mindenki fejébe él egy olyan kép egy lányról :)

2018. jan. 26. 08:25
 9/13 anonim ***** válasza:
45%
jézusom.. mik ezek a válaszok? mégis miért lepődsz meg azon, ha egy lány olvas? mintha a lányok valami féle ufók lennének. látszik milyen gyerekes válaszokat adtatok. kifejezetten ,aki orvosnak készül pl. most felhozom ezt a példát, akkor azok szerinted nem olvasnak könyveket? akár hobbiból is, mert értelmesek? meg mi az, hogy ne érdekelje a történelem, irodalom? akkor az irodalom tanárodat, aki lehet nő is, vajon miért érdekli? az nem számít bele, mert neked nem jön be és akkor a többi lány is olyan? annyira általánosítotok ,hogy már fáj. a többi dolog ,hogy legyen vicces, legyen megértő, legyen véleménye. hát könyörgöm, még jó ,hogy nem egy robotról beszéltek, aki meg se szólal. úgy gondolkoztok a nőkről, mintha nem tudnának beszélni
2018. jan. 26. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

9es, neked komoly gondok vannak a fejedbe...

lányokról szólt a kérdés, azért írtam azt hogy meglep ha egy lány olvas, ha pasi mondja hogy olvas az is meglep, mivel a mai társadalom hanyagolja a könyveket, digitális világba élünk, de a lányokról volt a kérdés, szóval ők voltak a mondandómba az alanyok, majd ha az lesz a kérdésbe hogy milyen emberek szimpatikusok, vagy valami hasonló, majd akkor az "emberek" et fogom használni...

a legyen vicces, megértő stb szintén fontos, mert sajnos nem minden embernek egyforma a humora, van aki egyáltalán nem is érti a vicceket, nem lehet velük hülyéskedni, és itt nem kifejezetten a lányokra gondolok fiúból is van olyan mielőtt megint elkezdenéd pofázni a hülyeséged hogy a lányok nem ufók (amúgy egyáltalán nem nézem a lányokat azonosítatlan repülő tárgynak)

amúgy inkább a kérdésre válaszoltál volna, nem pedig azokat kéne cseszteti a baromságaiddal akik próbálnak segíteni a kedves kérdezőnek

2018. jan. 26. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!