Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én nem értek ezzel egyet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értek ezzel egyet?

Figyelt kérdés

Van egy baromi önbizalomhiányos lány, aki mindig pesszimistán állt ahhoz, hogy valaha is lesz barátja. Nos volt is, másfél évig. Ugyanakkor...

Tudta a srácról hogy nem őszinte vele. + Elvileg 2hét után kiismerte őt

Fél év után már csak reménykedett hogy a srác megváltozik. Másfél év után se akarta elengedni.

2 hónap elutasítás után jöttek össze, majd (nem tudom mennyi idő után, viszont a lány szerint hamar) lefeküdtek. Ez annyiban bökkenő, hogy szembemegy a lány "felfogásával"

Gyakran bealudtak szex közben, sőt egyszer a lány csak úgy kiment enni. ._.

Azért jött vele össze mert (idézem): "volt rá lehetőségem, és belementem"

+

Elvileg ez a srác nagyon kitartó volt. A bökkenő csak az, hogy amíg ezt a lányt fűzte, addig beszélgetett az exével, és amikor összejöttek akkor az Exének dicsekedett hogy az akkori barátnője (tehát a lány akiről ez a kérdés szól) mennyivel jobb nála. Ráadásul a srác semmit nem beszélt meg a lánnyal, ha úgy tetszik lesz@rta... A kapcsolatuk vége fele ez megfordult. A srác a lánynak mondogatta, hogy az exe jobb volt. Gyakorlatilag mindent kifogásolt.

*

Igazából ahhoz, hogy ez a kapcsolat ne menjen tönkre egy hét alatt, az én közbenjárásomra volt szükség. Viszont ahhoz hogy a srác normálisabban kezdjen el viselkedni (1 hónapig meg is tette), ki kellett beszélnem a lányt. Vagyis inkább azt hogy miket beszéltem vele és hogy mire vágyik (arra hogy foglalkozzon vele a fiú - milyen meglepő...), ugyanis ezeknek a tudatában a srác jobban odatudott figyelni ezekre a dolgokra.

A lány bár felfogta hogy ezt miért tettem, és meg is köszönte a dolgokat, de amíg a kapcsolatuk tartott haragot tartott velem.

Szerintem:

1. Őszinteség nélkül egy kapcsolat nem is kapcsolat... Inkább szenvedésnek mondanám.

2. Én a fél évet se vártam volna meg, nemhogy a másfelet.

3. Értem hogy a szerelem öl, butít és nyomorba dönt, de hogy egy ekkora tahónak rövid idő alatt befeküdni...? Ehh...

4. Az bealvást még megértem, na de a másikat...?!

(+) 5. TAHÓ...!!!

* : Tudom jól hogy nem a legerkölcsösebb kibeszélni másnak az érzéseit és gondolatait, de ha ezt az Ő kapcsolatának megmentéséért teszem - jó szándékkal - akkor nem hiszem hogy akkora bűnt követek el, ami miatt ennyi ideig utálnia kellene.

2018. jan. 23. 12:27
 1/10 A kérdező kommentje:

Hoppá. Javítok:

5. Én senkivel nem jönnék össze azért, mert van rá lehetőségem. Azért jönnék össze valakivel, mert szeretem.

+ TAHÓ...!!!

2018. jan. 23. 13:16
 2/10 anonim válasza:

Mi ez az értelmezhetetlen halandzsa? Hány éves vagy? Megpróbáltad egyáltalán ezt visszaolvasni?

Egyébként azt gondolom, hogy eléggé unatkozhatsz hogyha másnak a kínjával ennyire foglalkozol, hogy egy ekkora regényt összeírtál róla.

2018. jan. 23. 14:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem halandzsa, hanem különböző állítások... Mondjuk megszámozni azt elfelejtettem. xD

17/f

Ja, és én értem is. A + meg a * eléggé keszekusza, de én értem. Ha nagyon nem megy megérteni másoknak, akkor megfogalmazom másképp, és kiírom egy másik kérdésben.

Nem unatkozok, és ez nem másnak a kínja, hanem másnak a nézőpontja, amivel én nem értek egyet, és kiváncsi vagyok hogy mások hogy vélekednek erről... (Egyébként ez nem egy regény, csak az átlagnál hosszabb. Írtam már ki regényt, szóval tudom... :D)

2018. jan. 23. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék szemétnek tűnni de nem kellett volna segíteni.

Szex közben bealvás?B*szki én inkább örülnék a csecsnek az arcomban nem hogy elalszom...

Ez a kapcsolat teljesen nullázva van.

Nem is kellett volna beleszólni.Inkább menjenek szét.A csaj a saját gödrét ássa hogy állandóan kritizálva van.

Menjenek széjjel.

A csávó kösse fel magát.

A csaj jöhet hozzám,nálam nem fog elaludni

18/F

2018. jan. 23. 20:11
 5/10 A kérdező kommentje:

A lány a bizalmasom volt. Ez van.

A lány is bealudt. Izgalmas lehetett. :D

Már szétmentek. Lassan fél éve. De akkor csak egy hétre. Utána újra összemelegedtek, de végül november elején végleg annyi lett a kapcsolatuknak.

Vinném neki a kötelet. xD

Szerintem te inkább aludnál, ha ismernéd. :DDD

2018. jan. 23. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért?Azért mert béna az semmit sem jelent.

Lehet azt tanítani.

Attól hogy nincsenek bontó gólyói az még semmi sem jelent.

2018. jan. 23. 20:31
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 A személyisége... Önbizalomhiány, és önutálat, meg egy kis önsajnálat. Meg a sok-sok hülyeség amit képes mondani. Bár ez eléggé személyfüggő, de a többség szerintem inkább elfutna előle, annyira "zavarodott" lélek.
2018. jan. 23. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Na igen.Annyi a "probléma" hogy mindkettő barátnőm ugyan ilyen volt.Annyira szerettem őket,olyan kis cukik voltak.Én szerettem őket babusgatni.

Nekem van türelmem nem mint eggyes tahóknak...

2018. jan. 23. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Aranyapám! Hagyd meg a csajoknak hogy belekavarjanak mások életébe, mert az ő magánéletük olyan kiba5zottul rendben van.
2018. jan. 24. 15:32
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ehh?
2018. jan. 24. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!