Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a biciklir...

Mit gondoltok erről a bicikliről? A bicikli:Neuzer Mistral 50 Kerékpár Ha ezzel a biciklivel nem volt még dolgotok akkor mit gondoltok a "Neuzer" márkáról? Mennyire időtálló illetve hogy ár-érték arányban mennyire jó.

Figyelt kérdés

#bicikli #nuezer
2017. máj. 27. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy Bora van ugyanettől a márkától 9 éve. Anno 50 párezer ft volt, de ehhez az árhoz mérten ( Egy profi bringa 150-nél kezdődik ) nagyon pozitívan csalódtam benn.

Csapágyakkal nincs semmi gond, pedig nem egy télen havat is kapott rendesen, egyedüli karbantartás amit néha megejtek az pár csepp olaj a láncra.

Külső gumik még eredetiek, igaz a hátsó az már nagyon kopott, lehet ez lesz az utolsó szezon amíg rajta lesz. Belsőket már kellett cseréli hála a rengeteg akácfának a környékünkön.

Az említett biciklin ahogy nézem szintén duplafalu felni van, ez szerintem szintén nem egy rossz dolog, eddig 8-as nekem még nem jött össze, lehet ennek köszönhetően.

Egyedül amin meglátszik a kor az-az ülés, kicsit kirepedezett, de amennyit használom, ez nem csoda.

2017. máj. 27. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod
2017. máj. 28. 01:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Wlfelejtettem kerdezni hogy a zozsdasodassal hogy all?
2017. máj. 28. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetlen ponton kapta meg, de magam sem értem, hogy miért épp ott.

Nekem a fekete festésű van, de csak kékről találtam jó képet, de ahol bekarikáztam pirossal a kormány és a váz találkozásánál a csavarok kezdtek valamiért felszíni rozsdát kapni, bár ezt egy csepp fekete festékkel elintéztem.

2017. máj. 28. 02:44
 5/6 anonim ***** válasza:
2017. máj. 28. 02:44
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,sokat segítettetek :)
2017. máj. 28. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!