Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Odamenjek hozzá? (Bőv. Lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odamenjek hozzá? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tőlem idősebb. Ő 20 év körüli, én 16. Már körülbelül 1 éve nyomon követem, és nagyon tetszik. Viszont van barátnője.. Már jó pár éve. Most bevették a párkapcsolati státuszt mindketten, de nem tudom hogy tényleg különmentek e, habár ki tudja...

Jövő hónapban lesz egy előadás (énekel, picit híresebb az átlagnál, de innen valószínűleg 10 emberből 10 nem ismerné fel) amire eltudok menni... Utána vagy közben ha összefutunk nagyon ciki lenne ha odamennék hozzá kérni egy közös képet? Még sosem voltam ilyen helyzetben...

Ismerősöm fbn, de még sosem beszéltünk. Érzem hogy nem lehet semmi köztünk, de mégis ezalatt az 1 év alatt nem tudtam kiverni a fejemből akárhogy akartam. Talán ha elérem a célom és sikerül a kép, eltudom engedni, és nem volt annyira feleslegesen elpazarolt idő... részben... egyébként mit gondoltok? Sok ennyi korkülönbség?

Köszömöm előre is az értelmes válaszokat.

16/L

2018. jan. 20. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérjél tőle képet, majd kiderül utána mit tudsz csinálni. Korkülönbség? Nem olyan sok az.
2018. jan. 20. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D szóval szerinted annyira nem ciki. Hát én nem vagyok az a kezdeményező típus, és több mint valószínű nem vagyok az esete... úgyhogy utána semmi nem lesz. Nem veri nagy dobra a dolgot, biztos többen is kértek már képet... talán eltudom majd felejteni...
2018. jan. 20. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahh, ha tudnád én hány sráctól kértem már közös képet akár csak a suliból is. :D Semmi gáz nem lesz, ha híresebb, nem is lepődik meg vagy néz bamba fejjel. Nem szabad elszalasztani a lehetőségeket.
2018. jan. 21. 07:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó! 😂 köszönöm.. akkor majd megpróbálom, de addig talán meg vagy 7x meghátrálok...😟😞
2018. jan. 21. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne gondolkodj. Tudom nehéz, de a legutóbbi közeledést én úgy tettem meg egy fiúhoz, hogy a baratnőim állandóan szekáltak, hogy nem merek odamenni hozzá. Le akarták nekem szólítani, de ők is féltek kicsit, mivel mindig a haverjaival lógott. Egyszer csak úgy döntöttem, leszarom, én ezt már nem bírom tovább, és azzal a lendülettel odaléptem a srác elé, hiába láttak sokan. A többiek csak néztek, többet nem szóltak be. :) Nem szabad túlagyalni, belevalónak fogsz tűnni. Utolsó voltam.
2018. jan. 21. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!