Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odamenjek hozzá? Mit mondjak neki?
A szomszéd suliban van egy fiú aki tetszik. Látásból ismerjük csak egymást. Reggelente szoktam látni, meg amikor átmegyünk az ő sulijukba kajálni (nekünk nincs saját menzánk), és néha én megyek húgomért atlétika edzésre akkor ő is ott van mert egy helyre járnak edzeni.
A legjobb haverjával "ismerjük egymást" (még az előző suliban régebben egy táborba mentünk és ott sokat beszéltünk de azóta nem is köszön, igaz ez már egy jó 6 éve volt).
És az a problémám hogy a barátnőim folyamatosan leégetnek előtte. Mindig akárhányszor látjuk a srácot akkor valamit elkezdenek jó hangosan mondani nekem persze úgy hogy ő is hallja (ilyeneket pl. hogy "Laura te szereted az isaszegi srácokat ugye? Főleg ha Máténak hívják?" Mert a srác Isaszegen lakik és Máténak hívják).
És nagyon sokszor kértem már őket hogy ezt hagyják abba mert nagyon kellemetlen de egyszerűen nem bírnak felnőni. Én általában nagyon szeretek hülyülni, de csak akkor ha ezzel nem sértek meg senkit meg ilyenek...persze ők se sértenek meg csak félreérthetetlen célzásokat tesznek a srácnak.
Ezek után merjek odamenni hozzá? Sokszor szokott nézni, meg néha hátrafordul utánam...ezek esetleg valami jelek? És ha odamegyek mit mondjak neki? Amúgy nem vagyok egy csúnya lány, van önbizalmam is és nincsenek nagyon durva hiányosságaim, persze hibáim vannak mint mindenkinek de szerintem lenne esélyem nála.
16/L 17/F
Szia!
Máté vagyok. Ne égesd már itt is magad PLS.
"Szia Kata vagyok,ja bocs Máté vagyok, van egy pesid?A Katát akkor használom,ha beöltözök nőnek,nyugi ha a barátnőm leszel,akkor nkeed is beöltözök!"
Valami ilyesmivel lehet a nők szívét megnyerni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!