Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek odamenjek hozzá? 😀
Az a helyzet,hogy én minden nap busszal járok suliba/jövök suliból,mivel falun lakom és városba járok suliba.Épp tegnap,ahogy a buszmegállóba voltam megláttam egy fiút,akiben valami annyira megfogott.Elég sokat szemeztünk ezért gondolom engem is észrevett 😀 Na az a helyzet,hogy ma is ott volt kb fél óráig abban az időben,mint tegnap és szerintem azaz remélem,hogy holnap is ott lesz. Csak rajta jár az eszem és nagyon megtetszett,gondoltam,hogy odamegyek hozzá valamilyen indokkal (pl: erről a megállóról melyik busz fog menni vagy hasonló 😀)
Szóval szerintetek odamenjek hozzá?Vagy mit mondjak neki?
Egyébként 13/L vagyok és a fiú is szerintem hasonló korosztály lehet 😀 (akinek baja van a korommal vagy nemtud normális választ adni,az inkább ne írjon semmit!)
Menj oda hozza mindenkeppen😍
Majd ird le mi volt sok szerencset😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!