Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyam gyűjsek bátorságot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyam gyűjsek bátorságot ahhoz, hogy odamenjek egy fiúhoz a buszmegállóban? Eléggé önbizalomhiányos vagyok

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Seprüvel, szerinted?
2016. dec. 27. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Hahaha XD szakadok -.-
2016. dec. 27. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdésnek semmi értelme, mert ha nagyon akarnád akkor fognád magad és oda mennél, tudom mert féléve én is rinyáltam itt, de aztán meg jött egy lány és egyből leszólítottam, mi erre a magyarázat? jobban tetszett mint a többi és ezért megtettem.. Ha megse teszed, akkor nem is tetszik igazán.
2016. dec. 27. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Menjel ki a friss levegore setalni vigyel kosarat is, es ha meglatsz egy batorsagot gyujtsd abba. :)))
2016. dec. 27. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Valamilyen apró kis indokkal. Például megkérdezed tőle az időt mert a te telefonod lemerült. Ha dohányzol és tudod, hogy ő is akkor oda mész hozzá tüzet kérni. Stb.

Sajnos ha önbizalomhiányos vagy azzal nagyon nem tudsz mit tenni, mert hiába az elhatározás, az adott szituációban hirtelen meghúzod a féket.

A lényeg, hogy próbálj meg ezen felül kerekedni! Odamész, leszólítod és máris kezdeményezve van egy beszélgetés.

Bár, tény, hogy a fiúnak kéne kezdeményeznie, de ebben az esetben, mivel ő jön be neked, a lépést neked kell megtenned.

Szóval csak szedd össze magad, bátorság és sok sikert! :)

2016. dec. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!