Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok önbizalomhiányos? Hogy tudnám legyőzni?
Volt már 1 barátnőm , de az is csak a véletlen műve volt. Legalább is ha ő nem teper értem sokáig akkor nem jöttünk volna össze.
Nem merek beszélgetni ismeretlen lányokkal . Ma is buliban voltam , volt 1 szép lány akit látásból ismertem és sehogy sem tudtam magam rávenni hogy leszólítsam ( hozzáteszem ő se kereste szerintem a társaságom ).
Nem hiszem ,hogy a testalkatommal lenne gond , hogy nincs izom rajtam mert máskor raktam fel kérdést és igazából mindenki 10/10-et adott rá.
Egyszerűen csak nem tudok beszélni ismeretlenekkel , félek tőlük . :/
Hogyan tudnám legyőzni ezt a fajta önbizalomhiányosságot ?
Van esetleg valaki aki hasonló cipőben jár ?
18/F
Lépj ki a komfortzónádból és próbálj meg minél több emberrel beszélni, eleinte akár csak osztályból, majd suliban végül lehet ismeretlenekkel is, ha belejöttél, vagy csak menj oda haverokkal.
Gondolj arra, hogy azzal hogy odamész nem veszthetsz semmit és még mindig jobb ha elutasít, mintha meg sem próbálnád.
Itt van két motivációs videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!