Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám legyőzni a zavarom?
Figyelt kérdés
Van valaki akinek tetszem, azt hiszem nekem is tetszik.Nem tudom igazan, mert ha megkerdezik masok azt mondom hogy nem vagy hogy nem tudom, de csomószor gondolok rá.
A sráccal meg nem beszéltem pár szónál többet személyesen, csak egy baráti körben vagyunk.De ha hozzám szól mindig röviden valaszolok es nem igazan nézek rá. Hogy tudnám ezt legyőzni? Mert olyan fiukkal akik a barataim nem viselkedek ilyen hülyén.De ezt a srácot akit kedvellek olyan ridegek viselkedem, hogy ha sokaig folytatom biztos rám un gyorsan.
De beszelgetest se tudom hogy kezdeményezzék. Meg nem is tudom mit beszéljek vele.Meg hat ott vannak a barátaim is szval nincs olyan hogy ketten vagyunk.
2015. szept. 23. 21:50
1/3 anonim válasza:
Hívd félre és beszélj vele. Ha ezt folytatod később megfogod bánni.
2/3 anonim válasza:
Folyékony közvetlenség: pálinka :)
3/3 anonim válasza:
Nehez ugy.A titok az hogy nyilvanosan ugy kell kezelni eloszor mint a tobbi embert mert:masokkal nem kell foglalkozni ez teny es valo DE! nevetseg targyanak se jo lenni mer ha visszautasit koppansz es tetszeni is fog neki hogy normalisan tudod ot is ugyanugy kezelni mint a tobbi embert ES ENNEK A LENYEGE hogy igy o sem jon zavarba ,a kellemetlensegek kinos helytetek igy elkerulhetok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!