Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom egy lánynál, hogy nem zavarom e túl sokszor? Vagy egyáltalán zabarom e?
Figyelt kérdés
Beszélgetni szoktam egy lánnyal neten, de nem tudom, hogy mi az ami már sok lenne. Tehát minden nap nem is írok neki, meg szoktam kérdezni, hogy zavarom e, de azt szokta mondani, hogy nem.
Örülnek a csajok, ha törődik vele az ember vagy azért ha minden nap írnék, akkor az túl nyomulós lenne?
Ez miből derül ki?
2015. szept. 23. 08:02
1/5 anonim válasza:
Írhatsz neki minden nap.De ne egész nap (bár van olyan lány aki értékeli ha egész nap foglalkoznak vele).
Meg hát az se mindegy hogy egyáltalán te bejössz e neki,ha nem akkor lehetséges hogy zavarnád a túl sok szöveggel.
Ha meg bejössz neki biztosan nem zavarod ilyen egyszerű.
2/5 anonim válasza:
És egyébként egy lány nem fogja neked azt mondani hogy zavarod.Még akkor sem ha tényleg úgy vagy,inkább nem ír vissza.
3/5 A kérdező kommentje:
Ő például nekem nem szokott írni, sajnos van olyan is, hogy nen ír vissza, csak jóval később, de tuti tudna írni, ha akarna
2015. szept. 23. 10:08
4/5 anonim válasza:
Ha csak egy szavakban válaszol akkor nem hiszem hogy bejössz neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem egy szavakban válaszol, normálisan beszélgetünk, szokott mesélni is azért.
2015. szept. 23. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!