Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívül egós, belül önbizalomhiányos?
"mindenki szebb nálam." Elhiszem, hogy önbizalomhiányos vagy, de ennyire nem lehetsz. Biztosan nincs így.
Alacsony vagy? Vannak olyan fiúk, akiknek tetszik, nekem meg teljesen mindegy, mert a 160 nem szélsőség, teljesen elfogadható.
Ha azt hiszik, hogy elégedett vagy magaddal, akkor valószínű, hogy ők jónak látnak, ezért gondolják, hogy te is annak látod magadat. Tehát biztos, hogy nem vagy olyan rossz, mint gondolod. És a szépség egyébként is mindenkinek mást jelent.
A belső értékeket még meg sem említettem....
Tehát szerintem a külsőddel nincs gond, a belsőd ez alapján semmiképp sem rossz. Szóval fel a fejjel, majd akad majd valaki, aki így fog szeretni, ahogy vagy! :)
Mintha csak magamra ismertem volna.. :)Csak én nem vagyok alacsony
Am az elsőnek teljesen igaza van!! Nem a magasság számít és szerintem az tök szép ha valakinek kicsit husisabb combja van:)) Mert ha jól tudom akkor úgy a derekad is vékonyabbnak látszik:) És tudom, hogy nagyon nehéz, de nem szabad magad máshoz hasonlítani. Én is azon vagyok, hogy ezt végre elérjem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!