Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kívül egós, belül önbizalomhiá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívül egós, belül önbizalomhiányos?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,160cm hullámos barna hajú,ami majdnem a derekamig ér. Zöld szemem van és átlagos arcom és kicsit husis combjaim,lapos hasam. Mindenki azt hiszi,hogy megvagyok elégedve magammal,pedig ez nagyon nincs így! Legbelül nagyon fáj,hogy nem lehetek szép magas,nem lehetnek vékony hosszú lábaim stb... Igyekszem nem törődni ezzel és magamra koncentrálni.(edzés) DE nagyon nehéz! Ha kimegyek az utcára boldogan megyek ki és ,ha szembe sétál velem egy szép lány rögtön rossz kedvem lesz,hogy én miért nem vagyok olyan szép. Tudom ez nagyon rossz dolog...Nem szeretek kimozdulni,iskolába járni,mert ott mindenki szebb nálam. Hogyan tudnám növelni az önbizalmam és ilyenekre nem gondolni? :(
2015. aug. 27. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

"mindenki szebb nálam." Elhiszem, hogy önbizalomhiányos vagy, de ennyire nem lehetsz. Biztosan nincs így.

Alacsony vagy? Vannak olyan fiúk, akiknek tetszik, nekem meg teljesen mindegy, mert a 160 nem szélsőség, teljesen elfogadható.

Ha azt hiszik, hogy elégedett vagy magaddal, akkor valószínű, hogy ők jónak látnak, ezért gondolják, hogy te is annak látod magadat. Tehát biztos, hogy nem vagy olyan rossz, mint gondolod. És a szépség egyébként is mindenkinek mást jelent.

A belső értékeket még meg sem említettem....

Tehát szerintem a külsőddel nincs gond, a belsőd ez alapján semmiképp sem rossz. Szóval fel a fejjel, majd akad majd valaki, aki így fog szeretni, ahogy vagy! :)

2015. aug. 27. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz olyan mint mások. Sem mások nem lehetnek olyanok mint te. Ne próbálj meg olyan lenni mint rgy másik lány, mert nem leszel az, hogyha lecopyzol valaki mást teljesen akkor sem leszel olyan mint ő. Egy dologban lehetsz kiváló:Önmagadban. És ha magabiztos akarsz lenni, akkor az egyetlen módja az ha elkezded szeretni önmagad. Hidd el én több évig próbáltam más lenni, nem sikerült, folyton boldogtalan voltam és most hogy végre önmagam vagyok, boldog is. Ha esetleg kell egy kis önbizalom turbózás, akkor írj privátot, szívesen segítek.:)
2015. aug. 27. 20:12
 3/3 anonim válasza:

Mintha csak magamra ismertem volna.. :)Csak én nem vagyok alacsony

Am az elsőnek teljesen igaza van!! Nem a magasság számít és szerintem az tök szép ha valakinek kicsit husisabb combja van:)) Mert ha jól tudom akkor úgy a derekad is vékonyabbnak látszik:) És tudom, hogy nagyon nehéz, de nem szabad magad máshoz hasonlítani. Én is azon vagyok, hogy ezt végre elérjem:)

2015. aug. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!