Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok titeket ez nem zavar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés

Hogy egyes lányoknak akkora a melle, persze nekünk srácoknak jo nézni, de ez igy nektek nem gátol a mozgásban? hajolgatásban? egyéb másban?

Aztán ott vannaka srácok , ápolatlanok, ti meg, napi 8 órát szépitkeztek, a srácok meg befujják magukat egy dezodorral és elvan intézve,

ez sem nehéz nektek? napi 8 órát ott lenni a tükör előtt majdnem?

De jó hogy én nem szülttem nőnek:D Hálát adok az istennek.

2018. jan. 2. 18:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem mert asexuális vagyok :D .

ÉS nektek a havi menstruáció?:D

Az is rossz, azért is örülök hogy nem születtem lánynak, meg ügye, egy lánynak ha gyereke lesz neki kell felnevelnie majdnem,.

Viszont férfiaknak, fiúknak, a szabadság, nem kell elkölteleznie magát, nem fontos hogy legyen gyereke,

szabadabb lehet egyszóval.

Mig egy lánynak a társadalomban ugy van hogy ha nincs gyereke 30 éves korára aximum megjegyzéseket tesznek vagy ha mégszűz akkor is.

Egy férfia nem, egy férfi előbb kap munkt, több állásból, munkábol. választhat, itt ott nagyobb fizetéssekkel, mint egy lány.

ezért nem jó annak lenni. :D

2018. jan. 2. 22:09
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezért örülök hogy fiú vagyok és 25 éves , jha és soha nem volt csajom.
2018. jan. 2. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!