Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar, hogy évek óta műkorcsolyázok? 16/f
-Fiam meleg vagy?
-Nem apa, csak hercegnő
Nahhh amíg ez nincs addig nincs gond vele.
Komoly válaszokra itt ne számíts, csak kifiguráznak.
Amúgy miért érdekel? Egy csaj sem érdemli meg, hogy abbahagyd azt amit szeretsz. Én abban a hitben élek, hogy azt csinálom amit szeretek, saját magam ura vagyok. Ha valakinek nem tetszik a hozzáállásom, akkor az mehet vissza a tudjuk hova... Ha elfogad, akkor okés.
Hidd el, ha valaki tényleg szeretni fog, az nem fog kinevetni, sőt, támogatni fog abban, amit szeretsz.
F/16
Nagyon kevés sportot nézek, de az egyik a műkorcsolya. Na meg a sportgimnasztika és a szertorna. Szerintem ebben csak pozitívumot lehet találni, remek tartást és egyensúlyérzéket biztosít és társai. Ráadásul nem szokványos sport fiúknál. Akik meg emiatt kinevetnek, gondolom az intelligencia szintjükről is fest egy képet.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!