Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is ennyire zavar, hogy van tetoválásom? 19/f
Csak mert barátnőm mindig a nemtetszését nyilvánítja ki ezzel kapcsolatban, pedig semmi rossz nincs rajta (csak egy állat).
Nem tudom, mások is így vannak vele, vagy csak barátnőmet zavarja, csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
Én például nagyon szeretem a tetoválásokat, ha nem tucat és igényesen lett megcsinálva. Nem tudom mi problémája a barátnődnek vele, szexi. :)
16/L
"Igényes és kulturált pasi nem varrat magára semmit." Na, ezt a maradi felfogást is elég lesz feldolgoznom...
Az a tetoválás a tiéd, nem? Ne érdekeljen már, hogy mások mit mondanak... Egyébként a barátnődnek is illene elfogadnia. Ha annyira nem szeretné a tetkókat, mint amennyire a nem tetszésését kinyílvánítja, akkor hogy lehet, hogy összejött veled? Kötve hiszem, hogy azelőtt nem látta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!