Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félig vietnámi vagyok zavarhatja?
Bocsi,lanykent irok. De nekem peldaul kifejezetten tetszenek az azsiai fiuk.
Ha szegyellne teged,akkor nem is erdemes miatta bankodni. Ez elegge elmaradott gondolkodasra utalna. Viszont bizom benne,hogy ez nem fog bekovetkezni.
Szia!
Nem akarok goromba lenni, de Vietnám kommunista ország. Nem akarok skatulyázni, szóval felteszem a kérdést: Te szimpatizálsz a kommunizmussal?
Ha nem akkor engem nem zavarna.
Meg hát, ha tetszetek egymásnak, akkor mi itt a kérdés?
Bocsi, hogy egy bunkó idióta vagyok. Sok sikert.
Szia:)
engem egyáltalán nem zavarna:) persze, lehet lenne benne némi különlegesség, de nem zavara a dolog, és ha mást igen meg is védenélek inkább:) 16/f
nem ismerjük a srácot és az ízlését sem. van, akit kifejezetten vonzanak az egzotikus lányok, mások meg idegenkednek mindentől, ami kicsit is más, mint ők. ráadásul két ázsiai lány közt is őrült nagy különbség lehet, egyik tetszhet.
szerintem kár ezen agyalni. add önmagad és csak az számít, hogy TÉGED szeret-e. ha nem szeret, akkor teljesen mindegy, hogy a szemed, hajad, vagy a bőröd színe és a vonásaid, vagy a személyiséged miatt teszi - és bár talán kicsit kevésbé, de igazából akkor is mindegy, ha szeret...
,-)))
Engem nem zavarna ha a barátomnak lenne ázsiai vér.
Én sem vagyok teljesen magyar, félig olasz vagyok. :D
Szóval nem olyan nagy szám a mai világban.
Nem hinném, hogy ez zavar bárkit is, maximum ha szexuálisan taszítják őt az ázsiai vonások (nem sok ilyen srác lehet a világon).
Egy próbát mindenképpen megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!