Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális egy ilyen szintű változás a személyiségemben egy visszautasítás miatt?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja utasított el a lány akibe bele voltam bolondulva. Hetekig olyan voltam utána, mint a mosott sz@r, nagyon befordultam mindenki elől. Aztán egy hónapja nagy változások álltak be bennem. Sokkal nyitottabb lettem mások felé mint valaha az életemben, többet mentem haverokkal szórakozni stb. De ezzel együtt sokkal szeretetéhesebb, bújósabb is lettem. Egyszerűen mintha nem én lennék már :D Öcsémmel is sokkal többet törődök, stb. Ezek előtt egy sokkal zárkózottabb, befordultabb srác voltam, de ez az esemény valamiért nyitottabbá tett. Miért?2017. dec. 26. 21:30
1/3 A kérdező kommentje:
15/F
2017. dec. 26. 21:31
3/3 anonim válasza:
Nem véletlenül mondják hogy kudarc is kell az életben, már valószínűleg nem félsz attól amitől féltél mert már megtörtént és már tudod hogy kezeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!