Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnek lányként kezdeményezni?
Nálam gyakorolhatsz, a privát ünezet gombnál kell kezdeni! :D
Semmi bonyolult, csak mutass erős érdeklődést a dolgai iránt. Kérd meg, hogy segítsen valamiben, kérd ki a véleményét, ha már beszélő viszonyban vagytok. Közben célozgass, hogy szimpatikus neked. Ha nem veszi a lapot hívd el valahova.
Keresd a társaságát, nevess a poénjain. Először kerülj hozzá közel, és ha ő nem hív el sehova mondd neki te, hogy találtál egy jó kávézót/kajázót/cukrászdát/bármilyen programot amire elmehetnétek.
Fontos hogy ne ilyen gyámoltalanul tedd hogy: "Arra gondoltam hogy esetleg eljöhetnél velem valamikor ha ráérsz de persze csak ha akarsz nem muszáj..."
Hanem mondjuk: "Na amúgy: ide jössz velem..."
Vagy ha van valami buli nyugodtan hívd el, utalj vissza a közös emlékekre, poénokra amiket mondott, emlegesd ezeket 1-2x.
Érezze azt, hogy tetszel neki.
Legalábbis amikor nekem kezdeményeztek azok ilyenek voltak, hogy rámírt a csaj valami ürüggyel, nevetett a vicceimen, egy-két aranyos dolgot mondott, határozottan mondta h szeretne talizni.
Volt olyan hogy haverok voltunk, de elkezdett többet lógni velem mint a többiekkel, velem külön-külön is eljárt kávézni, karácsonyi vásárba, kajálni, fagyizni, elhívott a szülinapjára, majd felvetette hogy milenne ha lejönne hozzám pár napra vizsgaidőszak után vidékre és megnézné a kutyusom, meg megmutatnám a környéket.
Ezek egyáltalán nem voltak kínosak, mégpedig azért mert határozottan mondta.
Persze mikor lejött onnantól már én léptem.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!