Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megeri kezdemenyezni lanykent?
Nekem 17 éves koromban volt ilyen. Tetszett a srác, beszélgettünk, de semmi nem történt. Én kezdeményeztem, lett is belőle kölyökszerelem, bár nem tartott sokáig. :)
Ne várj, kezdeményezz nyugodtan.
Ha én lennék a célpont (ami nem lehetek, már egy ideje szerencsére nem vagyok középsulis), nálam nem biztos, hogy jó ötlet lenne. Mármint, szívesen beszélgetek lányokkal, de igazából sehova nem jutna a dolog velem.
Na, de én vagyok a ritka idióta szerintem, szóval kezdeményezz nyugodtan, nem elrettenteni akarlak :)
24/F
Alapból nem érdemes lányként kezdeményezni! A pasik csakis azt értékelik, amiért maguk küzdöttek meg! Egy normális pasi egyből ribinek fog gondolni!
Ez a szitu meg rohadt gyerekes! Iskolába jártok még! Meg apukája visz el... B+! Ennek semmi értelme! Keress egy érett pasit!
Nekem ennek nagyon olyan feelingje van, hogy kedvel téged, nem is kicsit. Ha nem is zúdítod azonnal a nyakába, hogy "ő életed szerelme", ha adja magát a helyzet, miért ne, feldobhatod, hogy iskolán kívül csinálhatnátok valamit ketten.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!