Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként kezdeményezni: Ki hogyan csinálta? Mi lett a vége?
Kétszer kezdeményeztem:
1. Felvettem a srácot msn-re (ez kb 5 éve volt). Jófej volt meg minden, de kiderült hogy utál engem, és a haverjainak elküldte mindig a beszélgetéseinket. Nagy csalódás lett.
2. Írtam egy srácnak facebookon, és rögtön elhívott randira. Tegnap volt a 3 randink, és nagyon oda van értem. Én is kezdek beleesni. :)
Én eddig még csak facebookon kezdeményeztem.
Volt, h ismerősöm tetszett, ráírtam, dumálgattunk párszor, de láttam h nem lesz belőle semmi, szval hagytam..
Volt 2x h ismeretlen srác jött be. Ebből elsőnek (mint utólag kiderült) volt barátnője, párszor megböktem, de sose bökött vissza.. :D A második párszor visszabökött, egyszer dumáltunk is, aranyos volt, meg minden, de par hét múlva ő is beújított egy csajt, szval felejtős lett a sztori.. :D
A legutóbbi kiszemeltemnél viszont bejött ez a dolog. Vadidegen volt a srác, megböktem, ő is engem, ezzel elszórakoztunk egy darabig. Aztán rámírt, h talizhatnánk, ami meg is történt, és összejöttünk, most is együtt vagyunk :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!