Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hét, és vége a sulinak, de nekem nagyon tetszik egy iskolatársam. Mit tegyek? Nem merek kezdeményezni!
Ma is ő jött oda hozzám váltani pár szót,én meg olyan voltam,mint egy kuka :S :) Azért valahogy sikerült megmenteni a helyzetet,de szerintem azt hiszi,hogy hiába próbálkozik nálam.(múltkor is úgy viselkedtem,hogy ezt hiheti:S)Nem akarom őt elveszíteni,mit tehetnék?Flört?Kevés az időm:S :(
Segítsetek,légyszi :(
(nem igazán vagyunk beszélő viszonyban,néha váltunk 1-2 szót,de ennyi)
Keresd meg Iwiwen vagy Myvipen.Esetleg tudd meg az MSN címét és beszélgess vele, aztán majd kialakul valami.Sok sikert.
András
Ja igen még útólag annyit, hogy MSNen sokkal könnyebb lesz dumálni ha szemtől szemben leblokkolsz.
Hajrá
András
Hmm,köszi :)
Csak az a gubanc,hogy MSN-en még szerencsétlenebb vagyok :S :) Nehéz eset vagyok,ugye?:P
Ő olyan aranyos,mondja,hogy irigyel,mert mindig vidám vagyok,és energikus(ezt ma mondta),én meg erre nem tudom,hogy mit mondjak...egy mosolyra azért futotta.
Myvipen meg már ismerősöm.
Egy. én 15 ,ő 16
Ha Te nem kezdeményezel, illetve az osztálytársad sem hív el, akkor ebből így nem lesz semmi.
Vagy merj kezdeményezni, vagy amikor legközelebb odajön, akkor az a pár szóváltás közben, végén "belecsempézhetsz" olyanokat mint "és amúgy mit csinálsz a hétvégén? nem lenne kedved eljönni valahova" ( vagy simán mondod hogy hova ), vagy csak simán "nem akarsz eljönni valahova?" ( megint lehet mondani konkrétan [pl.: cukrászda, séta, fagyi ]. Sőt lehet kicsit játszadozni is: "ha azt mondanám, hogy hétvégén szabad vagyok, mit csinálnál?" - mondjuk itt, ha Te is tetszel Neki, akkor ( ha veszi a lapot <- ebben elég biztos vagyok ) marha jó, de csúnyán orra is lehet esni.
Sok sikert!
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!