Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakivel hasonló?
Én egy 14 éves fiú vagyok.Van barátnőm (aki az osztály társam de 2 éve együtt vagyunk)szeretem,rendszeresen beszélünk,jól elvagyunk és ezt ő is viszonozza.
Na igen de itt jön a bibi.
Van egy másik lány aki szép,rendes de egyszerűen irritáló hosszabb távon.Szereti mutogatni a fehérneműét és a "női" idomait.Finoman szólva is nagyon pasit akar,állandóan arról beszél,fiúkkal veteti körbe magát (barátnőm,barátnője jóba van vele).
És az utóbbi 3-4 hónapban elég furán teszi (csak nekem) magát.
Ölelget,írogat,és "szerelmi" körleveleket küldözget.
De én udvariasan beszélgetek vele (Heti 1-2x).
Kb. egy hete rákérdeztem hogy ez jelent-e valamit...Azt mondta "csak barát".
Na de ezt nem akarom elhinni mert ezt csak velem csinálja,az én legjobb barátommal (az ők szülei jóba vannak) és elég sokat találkoznak a szüleik végett.
Mondtam neki hogy nem akarom meg hogy barátnőm is van.
De ugyan úgy folytatja.
Kérdeztem a barátnőmet azt mondta nem zavarja,mert bízik bennem (igazából mindig oda is adom neki a telefonom hogy nézze át hogy nem szoktam semmilyen félre érthető üzenetet küldeni).Mindig azt mondja hogy nem kell meg hogy elhiszi.(De azért néha átnézi :D)
Akkor itt kénék segítséget.
Mit tegyek?
Próbáltam beszélni a fejével "csak barátok" szöveget mondja mindig.
Nem is szimpatizálom...
Valami,bármit meghallgatok :/
Basszus erre miért nem gondoltam :D
Köszi ment a zöld like :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!