Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebben a szituban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a szituban?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, elég régóta ismerem, de sosem voltunk kifejezetten barátok. Van egy hely, ahol rendszeresen találkozunk és onnan sok a közös barát, akik miatt sűrűn lógunk is együtt. Tizenéves fiú módjára ő is csipkelődik a lányokkal körülötte és úgy alakult, hogy elkezdett nekem tetszeni. Tud néha elég cifra flörtölős szövegekkel jönni és elkezdtem hinni benne, esetleg lehetne köztünk több szerinte is.

Mondhatni az esetem, sok közös érdeklődési körünk van és úgy érzem, ha jobban megismernénk egymást ő is rájönne, hogy nem vagyok annyira távoli tőle. El szeretném hívni valami olyan helyre, amit biztosan ő is élvezne, de félek visszautasít. Hogyan közeledjek felé? Közvetlen a viszonyunk, de sokszor szeszélyes és kiszámíthatatlanok a reakciói, főleg a haverjai közelében.

2017. dec. 3. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szervez be egy közós havert... majd szervezzetek le egy hármas mozit és a haver majd oh, pont az utolsó pillanatban lemondja... bumm! Instant randi :D
2017. dec. 3. 22:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet. Van is közös haverunk, aki tuti megtenné. :D
2017. dec. 4. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Na, akkor hajrá, sok sikert! (1es voltam)
2017. dec. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!