Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan mérlegelnél ebben a szituban?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akinek régebb óta tetszem, de sose jutott a tudomásomra mostanáig, ez is egy közös barát által derült ki, akivel egy részen dolgoznak a munkahelyen, én másik osztályon vagyok.
A lényeg hogy ezt alá is támasztotta, ez mind szép és jó, csak annak idején egy albérletet vettek ki itt a városban, és bár nincsenek együtt egy félrelépés miatt amit a csávó hozott össze, így végül is most egy fedél alatt vannak, nyilván az albérlet ár miatt is
Ilyenkor mit lehet tenni? Ha te kerülnél ilyesmi helyzetbe, sokat számítana hogy együtt laknak?
2015. dec. 15. 09:34
1/1 anonim válasza:
Szerintem bekellene szerezned egy hidra melekilező mizó bizót ami tájat mér be, nazdarovje haraso van benne paprika meg só igybizony dá dobrá vecseeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!