Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki ilyen szituban és ha igen akkor mit hogy oldotta meg?
14/f vagyok és gépész szakra fogok járni ahol csak fiúk lesznek. Az iskolában informatika szak is van szóval ott szerintem lesz egypár lány, de akk is csak legfeljebb szünetekben találkoznék velük. Az iskola azért szervez még az iskolába járás előtt szervez párnapos programot ismerkedésre ahol én kifejezetten lányokkal szeretnék, mert 4+1 évben ugyis csak fiúkkal leszek körülvéve szóval bőven lesz időm velük a haverkodásra. És ha ugyvan akk komolyabbban is megismerkedni egy lánnyal mert még nem volt randim és nem bírnám ki 19 éves koromig egy lány komolyabb társasága nélkül.
Szóval hogy kezdjek el ismerjedni a lányokkal a pár napos programban vagy a szünetekben ugy hogy a végén valami komolyabb lehessen belőle?
(Általánosban azért más volt mert ott idővel ugyis megismerkedtem a lányokkal, de itt egy lány osztálytársam se lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!