Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt valaki ilyen szituban és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valaki ilyen szituban és ha igen akkor mit hogy oldotta meg?

Figyelt kérdés

14/f vagyok és gépész szakra fogok járni ahol csak fiúk lesznek. Az iskolában informatika szak is van szóval ott szerintem lesz egypár lány, de akk is csak legfeljebb szünetekben találkoznék velük. Az iskola azért szervez még az iskolába járás előtt szervez párnapos programot ismerkedésre ahol én kifejezetten lányokkal szeretnék, mert 4+1 évben ugyis csak fiúkkal leszek körülvéve szóval bőven lesz időm velük a haverkodásra. És ha ugyvan akk komolyabbban is megismerkedni egy lánnyal mert még nem volt randim és nem bírnám ki 19 éves koromig egy lány komolyabb társasága nélkül.

Szóval hogy kezdjek el ismerjedni a lányokkal a pár napos programban vagy a szünetekben ugy hogy a végén valami komolyabb lehessen belőle?

(Általánosban azért más volt mert ott idővel ugyis megismerkedtem a lányokkal, de itt egy lány osztálytársam se lesz)

#ismerkedés #lány #csakfiúosztálytársak
2015. aug. 22. 13:41
 1/3 anonim ***** válasza:
ismerkedj máshol nem csak a suliban lehet
2015. aug. 22. 13:51
 2/3 anonim válasza:
Iskolán kivül is lehet ismerkedni! De ha ragaszkodsz ehhez, akkor mindenképp kezd el már az első napon az ismerkedést! Nézz ki magadnak egy lányt, aki szimpatikus, tetszik, Majd finoman tudakold meg, hogy van-e barátja, lenne-e kedve ismerkedni, és szimpatikus vagy-e neki. Ha igen, akkor csak rákoncentrálj! mert ha elkezdesz mindenkivel ismerkedni, megbízhatatlannak fognak tartani a lányok, és komoly dolog nem fog kialakulni.
2015. aug. 22. 13:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát az iskolába debrecenbe kelesz bejárnom és egy nehéz suliba vettek be ahol ugy hallottam hogy bentmaradni nehezebb mint bejutt (Mechwart András gépipari és inf. szk.) így nem marad sok időm máshova járni max a szünetekben, de majd meglátjuk mi hogy lesz. :D
2015. aug. 22. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!