Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnam ravenni ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam ravenni ebben a szituban a not egy talalkara?

Figyelt kérdés
Egy kozepkori no futva jar el heti 1szer 2szer a munkahelyemnel. Ilyenkor altalaban valtunk par szot, tudom, mivel foglalkozik, merre lakik, hogy van 2 fia... O is tudja, hol dolgozom, hogy epp buszjogsit csinalok, hogy ho vegen koltozok masik szobaba (kulfoldon dolgozom)...altalaban 5-10 percet beszelgetunk mindenfele dolgokrol, kerulom a temat, hogy rakerdezzek, hogy hazas-e mert az blokkoloan hatna ram. Altalaban finoman mindig megerintem a vallat a derekat, o meg bucsuzaskor beigeri, hogy jon holnap is (alt.ban akkor mar nem latom a heten) es mindig ugy mosolyogva jo hatarozottan az alkaromra csap/ut /legyint nem tudom mi a jo szo.Szerintetek ez a megoldas mukodik?, mikozben beszelgetunk bucsuzaskor megcsokolom?!

2015. aug. 10. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
úgy hogy megérded hogy van e valakije és elhívod ha nincs
2015. aug. 10. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
az sokkal rosszabb, minthogy a csók után derüljön ki, hogy házas. ne légy nyuszi, kérdezz rá
2015. aug. 10. 20:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Valszeg hazas, de szerintem mar volt/van viszonya! Nem gondolom riherongynak, de szerintem, ha valaki szimpatikus neki, akkor belemegy belement mar viszonyba! sajat praxisu fogorvos, ahogy rakerestem a neten eleg jok a visszajelzesek rola. Amugy tudtok tippet adni, hogy ezt igy megis, hogy kerdezzem meg? Mikozben a ropke 5 perc, amit talalkozunk es mondjuk megker rakjam mar be a futo hatizsakjaba az iphone-jat, mikozben o megkerdi, hogy lattam e mar ezt a filmet, mert o tegnap nezte, es most oda van erte... Ekkor nyogjem be, hogy amugy hazas vagy? Vagy siman, mikor pl becipzaroztam a telefont, ugyos kozel vagyok hozza, megforditom, megcsokolom, ha tetszik neki a musor, ugysem huzza el magat, ha meg nem akkor hamar kiderul! Azt azert vegyetek figyelembe, hogy nem az anyanyelvemen kell beszelnem, egy olyan szituban, mikor konnyen rosszul tudja kifejezni magat az ember, es az olyan bena tud lenni! Amugy a no tudja, hogy mit csinalok, (parkolo hazban vagyok or) that nem kene megjatszanom magam, tudom, hogy nem lenne ez kapcsolat, nem is akarok azt vele, hanem ez max parszor talalkoznank egy hotelban, ellennenk, majd innank egy kis friss gyumolcsos bort, megbeszelnenk (a bor a masik kozos temank, venni akarok neki egy uveg cserszegi fuszerest, de nem tudom mikor jon, mindg random)
2015. aug. 10. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
A szitu adott: amikor azt mondja, jön holnap is, csapj le rá, hogy szeretnél biztos lenni benne, hogy holnap is látod, ezért elhívnád valahova... Kajálni, fagyizni, stb.
2015. aug. 10. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
vagy borozni...
2015. aug. 10. 21:37
 6/9 A kérdező kommentje:
En dolgozom, mikor o jon:( delutan 4 tol reggel 4 ig. Ezaz ut szerintem nem jarhato egyedul a mindent vagy semmit: a csok, csak a pillanatot kell elkapnom! Mondjuk jo lett volna ha valaki par praktikat mondott volna, vagy hogy ha volt hasonlo helyzetben o hogy oldotta meg. Ez a fagyizas, borozas igy siman nem fog mukodni, o nagyon elfoglalt, szerintem csak ilyenekre nincs ideje! 2 gyerek vallalkozas, gondolom vannak baratai... Itt mint irtam egy lovessel tudok elerni valamit, ami vagy mesteri lesz, vagy oriasi bak!
2015. aug. 10. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyan ötletek, amelyek csak az ember fejében hangzanak nagyon jól, megvalósítás után rádöbbenünk, hogy ez nagyon kínos volt. Ez a randival, ismerkedéssel és hasonló dolgokkal hatványozottan így van.

Szerintem ne csináld meg!

A 4-es válaszoló jól írta. Ezt kéne tenned. Nem a szokásos unalmas szirupos randira hívás, hanem spontánnak tűnik és ezt szeretik a nők.

A csók is spontán, csak az már túlságosan is az. Gondolj bele. Mi van ha ő barátilag beszélget egy kedvesnek gondolt emberrel, és ő váratlanul lesmárolja. Nem vagyok a női agyonkombinált gondolkodásmód híve, de ezzel szerintem minimum perverz szexmániás szociopatának néz majd téged.

Nagyon hibázik a gondolkodásmódod. Azt mondod, hogy elfoglalt, gyerekei vannak, nem lesz ideje elmenni veled randizni. De ha lesmárolod akkor egyből lesz? Ezt nem értem.

Mindenesetre ha ezt választod, szorítok neked, remélem összejön!

De majd írd le, hogy mi lett!

2015. aug. 11. 15:45
 8/9 A kérdező kommentje:
7es van az irasodban igazsag, tobb is, mint, ami nem. De hogy vegyem ra, hogy jojjon holnap is? Elhivni masnapra nem tudom, mert a poziciomat nem hagyhatom el, igy fagyizas kilove. Igen lehet en ertelmezem felre a gesztusait, ez is benne van, de ha nem es adok neki egy szajrapuszit bucsuzaskor, es izlik neki, akkor mar lehet jon tobbszor is, ha meg nem, akkor ad egy pofont es kesz tema lezarva. A masik otlet, na ez boyolultabb, mivel fogorvos, gondolom ismeri az edessegek hatranyait, de mivel no, igy tuti szereti a csokit. Arra gondoltam, hogy megprobalnam erre a temara terelni a beszedet, es vennek neki egy doboz stummer szilvasbetyart! Azt eddig mindenki szerette, de nem hurcolasznam magammal, es varnam, hogy mikor jon, hanem mondanam neki, hogy mondja meg a prakszisanak a cimet, elviszem es leadom a neven a recepciosnak! Ez szerintem azert lenne vagany, mert latna, hogy nem kajtatok utanna, de figyelek ra, es, hogy oromet akarok neki okozni, aztan, mikor jon legkozelebb, ugyis elmondja, hogy milyen volt a csoki, . Ha megadja a praxisa cimet es a nevet, szerintem mar sinen vok
2015. aug. 11. 20:51
 9/9 A kérdező kommentje:
A holgy egyebkent tiszta Kim Karashiad (vagy hogy kell pontossan leirni) karakterre, csak egy 5-8 evvel idosebb. Nagyon vonzo no szamomra! Szeretem ezt a karaktert!
2015. aug. 12. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!