Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam ravenni ebben a szituban a not egy talalkara?
Vannak olyan ötletek, amelyek csak az ember fejében hangzanak nagyon jól, megvalósítás után rádöbbenünk, hogy ez nagyon kínos volt. Ez a randival, ismerkedéssel és hasonló dolgokkal hatványozottan így van.
Szerintem ne csináld meg!
A 4-es válaszoló jól írta. Ezt kéne tenned. Nem a szokásos unalmas szirupos randira hívás, hanem spontánnak tűnik és ezt szeretik a nők.
A csók is spontán, csak az már túlságosan is az. Gondolj bele. Mi van ha ő barátilag beszélget egy kedvesnek gondolt emberrel, és ő váratlanul lesmárolja. Nem vagyok a női agyonkombinált gondolkodásmód híve, de ezzel szerintem minimum perverz szexmániás szociopatának néz majd téged.
Nagyon hibázik a gondolkodásmódod. Azt mondod, hogy elfoglalt, gyerekei vannak, nem lesz ideje elmenni veled randizni. De ha lesmárolod akkor egyből lesz? Ezt nem értem.
Mindenesetre ha ezt választod, szorítok neked, remélem összejön!
De majd írd le, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!