Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek van igaza ebben a szituban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza ebben a szituban?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival és vmilyen szinten egymásba szerettünk.De az utolsó találkán csúnyán megalázott nyilvánosan.A Mekibe álltunk sorban és az eladó tőlem kérdezett vmit,de nem hallottam.Én: nem értem. mosolyogva megszólalt,h ő tudja értelmezni a kérdést.És átvette az irányítást.Olyan dühös és csalódott voltam!Legszívesebben megfojtottam volna! De emiatt csak utólag veszekedtem vele.Szerettem volna,ha bocsánatot kér.De szerinte semmiféle megalázás nem volt és még ő háborodott fel h emiatt veszekszem vele.Többször is próbáltam megbeszélni ezt vele,de mindig uaz lett a vége.Nem látja be,mit csinált,eszébe sincs elnézést kérni és ennek tetejébe,még ő van felháborodva,h én támadom őt!
2015. febr. 16. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit tulreagaltad,ez nem olyan nagy dolog:)
2015. febr. 16. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
hm hát,én ebből nem csináltam volna nagy ügyet,de valami kis szúrósabb poént tuti kapott volna utána.
2015. febr. 16. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt túlreagálod. Mosolyogva mondott egy poént, semmi rossz szándék nem volt benne.
2015. febr. 16. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlreagáltad.Senki sem tökéletes.
2015. febr. 16. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocs, de nem azt mondtad, hogy "nem hallottam", hanem azt, hogy "nem értem". Innentől pedig ne csodálkozzál azon, hogy egyenes beszédhez szokott férfi, ilyenkor segíteni akar az elhangzottak értelmezésében.

Ami meg azt illeti, hogy ezt a csip-csup dolgot többször elő akarod hozni úgy, hogy kérjenek tőled bocsánatot, engem is bosszantana, hogy milyen jó neked. hogy ez a legnagyobb sérelmed az életben, és férfi szemmel ráadásul nem is jogos, máskor fogalmazzál értelmesen, ha nem, akkor azt nem máson akard számon kérni.

2015. febr. 16. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem értem, ez miért lett volna megalázás. Csak próbálta elviccelni a helyzetet, kicsit üldözési mániás vagy.

20/L

2015. febr. 16. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Hisztis vagy, nincs ebben semmi.
2015. febr. 16. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján ez nem volt megalázás!!!

Volt egy szituáció amiben úgy érezte, hogy segítenie kell és megoldotta a feladatot.

Tett Rád valamiféle megjegyzést?

Kínosan érzeted magad az eladó előtt? Lány volt az eladó?

A szabadba vágott vagy csak magához ragadta a szót?

Úgy gondolom teljesen feleslegesen csinálsz ebből balhét, ha sokáig folytatod megunja és elmenekül Tőled. Ha ilyen pitiáner dolgot sem tudtok megbeszélni, akkor az intő jel lesz a számotokra a jövőt illetően...

37F

2015. febr. 16. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Hisztis p.csa vagy, egyértelműen túlreagáltad! 37F
2015. febr. 16. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!