Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást adnátok ebben a szituban?
Akkor kellene fizetned gyerektartást ha nem volnának nálad a gyerekek vagy csak nagyon keveset havi 1-2 napot.
De mivel pont úgy kiveszed a részed így szerintem nem kellene fizetned gyerektartást.
Gratulálok, te is megnyerted a pénzéhes anyukát. persze, fejenként 25 ezer... Mire? Amíg nincsen bírósági határozat, és tényleg kb. fele-fele időben vannak a gyerekek, továbbá te is fizeted a mindennapos dolgokat (ruhák, kaja, beiskolázás stb) ne fizess egy fillért sem.
Hidd el az a 25 sem lenne elég neki, de még 60 sem.
Az én exem 45ezret kap havonta az egy közös gyerekünkre, évente egyszer, amikor prémiumos hónap van, megkap 70-80 ezret. De mégis havonta elkezdi hogy ez mennyire kevés, mennyire kellene magam szégyellni azért hogy csak ennyi tellik tőlem.
Ja, a nyári szünet 80-90%-át nálam szokta tölteni a gyerek, etetem, itatom, ruházom, szórakoztatom, ja, persze a havi 45 akkor is megy.
próbálkoztam párszor megbeszélni hogy legalább egy részét adja vissza mert nem fair hogy amikor nála van a gyerek, fizetem a 45-öt, de ha nálam van, nemhogy nem kapok tőle ugyanannyit, hanem még ő kapja ugyanúgy. Olyankor mire költi? Fodrász, új ruhák, kutyafüle....
nem, te ne legyél olyan hülye mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!