Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókoljam meg?
Figyelt kérdés
Egy lány osztalytársam nagyon tetszik. Nagyon jóban vagyunk. Mindíg ölelketünk, sok időt töltünk ketten (a suliban). Nagyon tetszik nekem, és meg szeretném csókolni. Azt hozzáteszem hogy még soha nem csókolóztam, és ő sem. Egyszer csak úgy megkérdeztem hogy mi lenne ha valamelyik jó barátja megcsókolná. Nem mondott rá semmi negatívat. Csak azt hogy meglepődne, meg elpirulna, meg lefagyna meg ilyeneket. Egyszer volt egy közeli pillanat amikor úgy jött össze hogy ő a falnak hattal allt, én meg előtte, és a szemembe nézett és elmosolyodott. És mi van ilyenkor. Odafut egy hülyegyerek és tönkrevag mindent. Na mindegy. Hogy tudnám megcsókolni?2017. dec. 1. 22:39
12/14 A kérdező kommentje:
Elnezest a kesesert. Es bocsi hogy ekezet nelkul irok. Nos. A tanacsokat megfogadva vegrehajtottam a "feladatot". Osszejott a csok. Egesz romantikusan tortent. Nagyon be voltam sz@rva. Bementem a suliba, es alhataroztam, hogy: na ma megcsinalom! O is megerkezett nem sokkal utanam. Egyedul csak ketten voltunk ott az osztalybol, mert a tobbiek keson szoktak beerni. Na....ossze visza jart a szivem. Odajott, koszont is nekem. Visszakoszontem nagy nehezen. Fu minden bajom volt. Es akkor mondtam magamnak hogy ez egy szuper esely. Reggel van, kevesen vannak a suliban meg. Mondtam neki hogy szeretnek valamit mondani. Azt mondta hogy oke. Annyit meg kell tudni hogy a sulinkban egy hosszu ablaktalan folyoso vezet az udvarig es a tornateremig. Nem volt akkor ott senki. Na mondom szupi. Nem fognak zavarni. Elmentunk a folyoso vegere, es akkor mondta: na mit szerettel volna mondani? Es akkor megkerdeztem lovagiasan. Megcsokolhatlak? Azt hozzateszem hogy nagyon de nagyon nem izgultam meg ennyire. Na! Visszaterve. Azt mondta hatalmas pupillakkal, elpirulva, remegve, hogy egyszer majdnem sikerult. Most biztos fog. Igen. Fuhh bakker. Akkor aggy neki. Odahajoltam, a szemebe neztem, eloszor kicsit hatralt, aztan visszahajolt, es megtortent a csodas pillanat. Utana megolelt. Elmondta, hogy tetszek neki! Ha mondom mentem besz@rok. Eszmeletlenul orultem. Csak mosolyogtam. Egesz nap mosolyogtam. Nem is tudtam figyelni orakon.. Kerdeztek is hogy mi tortent velem?! Mondom: semmi semmi sok jo dolog. Na ennyi lenne a csokrol. Ja es egyebkent ma mar a csajt szivbol gyulolom, es van masik palija. Ha akarjatok hogy ennek a tortenetet is leirjam, akkor jelezzetek.
2018. márc. 24. 20:37
13/14 anonim válasza:
Örülök a csókos történetnek nagyon, de azért elkeserítő, ahogy végződött... :/ Mikor történtek ezek és miért?
14/14 A kérdező kommentje:
Megint ekezet nelkul!visszamenoleg a csok utan kb. Egy honapig voltunk ugymond nem is egyutt, hanem joban. Nem akart velem osszejonni. Azt mondta, hogy maradjunk baratok inkabb. Ezt nem is ertettem. Aztan nalunk van a farsang, es azon keringozik minden nyolcadik. Na o egy hetedikes (mert mi nyolcadikosok vagyunk ugyebar) gyereket kert fel tancolni. Tiszta ideg voltam. Nagyon haragudtam ra. A keringoprobak a farsang elott egy honappal kezdottek. Addigra nem is erdekelt a csaj. Na de eljott a farsang, eltancoltuk, es este volt buli. A haverok is mondtak, hogy ne haggyam ennyiben. Probaljam meg elhivni randira. Hat mondom oke. Megprobalom. A bulinak vege lett, logtunk a haverokkal a varosban egy kicsit, es akkor kipattant! Haverok mondjak: hivd el most! Ez jo lehet. Ugy sincs messze a hazuk, kihivom, es elhivom egy randira akkor. Haverok odakisertek. Felhivtam a csajt, nagynehezen kikonyorogtem hogy jojjon ki. Kijott a csaj, koszontunk, haverok a bokorban figyelnek😂. Ra is tertem a temara. Hol? Mikor? Meg is beszeltuk, es csodaval hataros modon bele is egyezett. Na mondom talan meg is meglesz. Aztan elhalgatott. Mondom magamban: valami nem jo! A csaj mondta, hogy szeretne valamit mondani. De nem akarja, mert nem akar megbantani. De mondom mondd el nyugodtan. Es ezt mondta. Kerlek ne haragudj, es ne csinalj hulyeseget, se rossz dolgokat, de nekem mas tetszik. Lefagytam. Rosszul lettem. A csaj sirvafakadt, en meg megkerdeztem hogy miert sirsz? Nekem kene sirnom. Erre o azt mondta hogy: mert olyan vagy mint a tetsverem, es nem akarlak elveszteni. Elsirtam magam, nekialltam szedulni, remegni. Borzaszto volt. A lanyt megoleltem, szinte uvoltott ugy sirt. Elkoszontem, es otthagytam. Utannam kiabalt, hogy: -,,Ne haragudj"! Csak mentem gyorsan, csak tavolodtam. A haverjaim megkerdik hogy mi a baj. Elmondtam. Azt mondtak, hogy fel a fejjel! Lepj tovabb. Most mar mindegy. Ja! Es a csajnak a hetedikes keringoparja tetszik. Most az a pasija, aki minden heten elviszi pizzazni. Ennyi a nagy kapcsolat. A csajt utalom! Nem csak ezert. Hanem azert is, mert a palija elott bunkozik velem. Es ezt a fajta ketszinuseget utalom. A lany konyorog hogy bocsassak meg, de en nem tudok. Roviden ennyi.
2018. márc. 25. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!