Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy csókoljam meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Panna325 kérdése:

Hogy csókoljam meg?

Figyelt kérdés
Egy osztálytársnőmmel kötöttem egy fogadást (részben büszkeségből, részben mert nagyon is meg akarom tenni) ami az volt hogy csókoljam meg az exem. De rettenetesen félek szembe nézni vele. Ő úgy tudja egy másik srácért dobtam hiába nem így van nem volt alkalmam elmagyarázni neki mi történt akkor. Amúgy is szexuálisan kicsit félénk, tudatlan a srác, hát még így. Azt mondta szerinte megváltoztam és ez idegesíti. Megpróbáltam vele beszélni hogy mi a helyzet, de sajnos eleg magas es pont a mellkasa van szem magassagban, es piszkosul szexi szóval esélyem nem volt megszólalni sem. (És ha fejezhetem így ki magam elég nyers tud lenni.) Na meg az sem válik a javamra hogy nincs olyan perc amikor ne vennek körbe a haverjai. Segítsetek! Mit tegyek?

2017. máj. 13. 19:23
 1/3 Gergő Zanócz válasza:
Szerintem ne nagyon játsz az érzéseivel, hacsak nem gondolod komolyan.
2017. máj. 14. 23:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs. Bolond voltam régen hogy szakítottam vele. (Bár csak meg akartam óvni)
2017. máj. 15. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
sebeket szakítassz fel és kést döfsz a szívébe ha csak szórakozásból akarod:(
2017. máj. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!