Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rákérdezek? Csókoljam meg?
Figyelt kérdés
Van egy lány és én szerelmet valotam neki, és azóta beszélűnk ölelést add meg puszit kb 1 hónap telt el és rákérdezek vagy?Minden tippet elfogadok.2017. ápr. 2. 14:33
1/4 anonim válasza:
Aha próbáld meg mozdulj rá. Veszteni nem veszthetsz. De ne csak úgy random megcsókold. Mond meg neki hogy "mi van". Mond el neki mit érzel. De kérdez rá hogy ő érez e valamit irántad. Ha nem akkor úgy is mindegy majd lesz más.
2/4 anonim válasza:
Ne mondj neki semmit ne kérdezd meg. Ha olyan a helyzet pl beszélgettek vagy ilyesmi fogd meg és csókold meg attól jobb nincs.
20l
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. ápr. 2. 20:26
4/4 anonim válasza:
Beszélgettek, ölel meg puszil, kell ennél jobb???? Szerintem ne siesd el a csókkal. Ismerjétek meg egymást rendesen, élvezzétek egymás társaságát úgy ahogy eddig... aztán majd alakul ha alakulnia kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!