Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csókoljam meg a csajomat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg a csajomat?

Figyelt kérdés
Mar 4 napja egyutt vagyunk es nem merem megcsokolni mert én még soha nem csókolóztam de ő viszont már sokat és félek attól h béna leszek....ma én kezdeményeztem és ő nyitott szájjal csókolt én pedig csukottal és nagyon ciki volt...még jó h elröhögte magát....igazabol az a baj h nem tudom hogyan kell csókolni :(

2017. jún. 4. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt egy lány aki pont ebbe a dilemmába van/volt...nem fogok használati útmutatót írni,mert szerintem felesleges. Mindenki másképp csókolózik/szereti így inkább azt javaslok kérd meg a csajt hogy tanítson meg. Nem szégyen,én is ezt tettem és semmi gond nem volt,még ha leírnám is az elméletet akkor se mennél vele sokra.
2017. jún. 4. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Lassú szájrapuszi , utánna megy mint a karikacsapás :)
2017. jún. 4. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
12%

ezt ugy szokták hogy előbb picit bele köpsz a szájába

aztán be kapod az orrát és bele fújsz amilyet csak bírsz

álltalába mindenki így csinálja mert így kívánja valamiért az etikett az első csókon van aki csak szimpla romantikából is meg ismétli néha

de ez egy idő után el veszti a varázsát olyankor szokták a nyelves csókot

ami anyibol áll hogy egymás nyelét harapdáljátok finoman

ugyan ez van a sima csóknál csak ott egymás ajkait szokták

de szereintem előbb köpj bele a szájába az a tisztelet és feltétel nélküli szeretet jele

ez a szokás onnan alakult ki hogy figyelték ahogy a gondos madár anya eteti a fiókáit

de persze nem turhásat kell olyat csak házasság után szabad

hanem tényleg csak nyálat

ezt szokták még "nyálcserének" is nevezni

2017. jún. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!