Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a fiu figyelmet?
Sziasztok!
Szoval elore is elnezest az ekezethianyert!
Szoval uj suliba jottem iden. Mindenki nagyon kedves, es a folyoson meglattam ezt a fiut. Valahogy annyira helyesnek talalom, nem az a tipikus ideal ami a lanyoknak van, de en akarhogy keresem a hibat a kinezeten, nem talalok, valahogy nekem nagyon bejon. Szoval sokszor latom a folyoson, de egyszer nem beszeltunk. A baratnom elmondta a nevet, bejeloltem most facebookon meg minden. Hogyan keltsem fel a figyelmet? Attol tartok nem jonne oda hozzam, mert eleg fiatalok vagyunk, es ez ilyen szegyenlos gyerekszerelem feleseg. En sem veletlen nem megyek oda hozza, mert oke hogx rendes mindenkivel, meg annak is tűnik, de olyan gaz lenne:( foleg hogy szerintem nem is ismer. Egyszer szóltunk egymashoz, amikor kinyitotta nekem az ajtot, en meg megkoszontem, es egyszer a haverja nekemesett a gordeszkajaval xdd
Mit csinaljak, hogy o kezdemenyezzen, vagy valami ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!