Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú a gimiben. Hogyan keltsem fel a figyelmét?
Figyelt kérdés
Ovis korom óta nem beszéltem vele.Régen együtt játszottunk, egy utcában lakik velem :)De az már tényleg nem most volt, lehet nem is emlékszik rá. Most kerültem fel gimibe, szerintem 1-2 évvel idősebb, mint én. Facen ismerősök vagyunk és szoktuk egymást likeolni. Múltkor feltettem egy rajzot és beszívecskézte :3 Élőben mégsem vesz észre, nem is köszön. Van egy csaj az osztályban, aki a "menő" rétegbe tartozik, szoktak bagózni az udvaron. :/ Én meg ugye a visszahúzódók közt vagyok. Nekem kéne megtenni az első lépést? Mit csináljak?2017. máj. 14. 00:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem van arra esély, hogy te is tetszel neki, csak még nem tudja, hogy hogyan mutassa ezt ki... Ezért ignorál téged, ami egy teljesen normális viselkedési forma ilyen helyzetekben, egyébként. Valaki élőben bátrabb, valaki virtuálisan. Nem vagyunk mind egyformák, ő így kezeli ezt a helyzetet. :) Én a helyedben lépnék, mielőtt túl késő... De, persze az is lehet, hogy nincsen igazam, ezért minden eshetőségre fel kell készülni.
2/3 anonim válasza:
Ja, és azt nem tettem hozzá, hogy hogyan közeledj, elnézést! Szerintem kezdetnek jó, ha odamész hozzá beszélgetni, abból még nem lehet probléma. Közben figyeld a testtartását, a gesztusait, a viselkedését... Ha látod, hogy zavarban van, nyit feléd, visszakérdez, akkor biztos tetszel neki! Viszont, ezekről a dolgokról találsz bőven információt az interneten is. :) Sok helyen adnak tanácsot, hogy hogyan kell egy fiú érdeklődését felkelteni. Én sok szerencsét kívánok mindenhez!
3/3 anonim válasza:
Szerintem probald magad nem konnyen kaphatonak mutatni. Pl. minden nap amikor elsetaltok egymas mellett koszonsz neki addig ameddig megszokja. Es egyszer a megfelelo pillanatban nem koszonsz neki es ha tebyleg a megfelelo pillanatban halasztottad el akkor majd rakerdez h miert. Es akk igy folyamatosan kozelebb kerultok egymashoz. #13reasonswhy 💕💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!