Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan keltsem fel a figyelmét?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

Néhány éve találkoztam egy sráccal, akivel csak látásból ismerjük egymást, viszont a köszönőviszony az meg volt köztünk. Bárhol, mikor találkoztunk, mindig nézett, sokszor összeakadt a tekintetünk, akkor elmosolyodott, ő köszönt mindig rám, egyszer le is szólított. Aztán már nem nem nagyon láttam, viszont akkor nem volt elég bátorságom őt bejelölni Facebookon. Néhány napja jelöltem be, vissza is jelölt, de nem lájkolt semmit, és nem is írt. Mondjuk ahhoz azt is kell tudni, hogy most nagyon elfoglalt, Face-en is alig van fent. Ráírni sajnos nem merek, mert úgy érzem, az túlságosan tolakodó lenne, és nem buta fiú, biztosan leesne neki, hogy rá akarok nyomulni,ami elég visszatetsző is lehet sajnos. Arra gondoltam, hogy megváltoztatom a profilképem olyanra, ahol nagyon csinos vagyok, és ha belájkolja, akkor talán tetszhetek még neki. Mit gondoltok róla?

17/L

2017. júl. 2. 10:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem 17 évesen borzasztó gyerekes vagy....

Mellesleg majd lesz egy fiú,aki kezdeményez,nem ő az egyetlen.

2017. júl. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!