Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy a korkülönbség?
Az elején leszögezem, hogy 15/L vagyok (augusztusban lettem 15), és lassacskán 3 hónapja összejöttem egy 21/F-val (ő szeptemberben lett 21). Nem igazán kételkedem ebben a kapcsolatban, hiszek benne, mégis páran mondják, hogy nincs sok értelme ennek a kapcsolatnak, hisz' egy 21 éves srác mit akarhat egy 15 éves lánytól (a szexen kívül). Ergo azért sincs értelme valaki szerint, mert ő eléggé messze lakik innen, 2 és fél órát autókázik miattam. 2 hete tudunk találkozni. Az elmúlt hónapokban találkoztunk párszor, nem is kevésszer, és nem tagadom, próbált rámmászni, de ha mondom neki, hogy fejezze be, abbahagyja. És ez olyankor is volt, mikor egyedül voltunk itthon.
Összegezve: Van értelme ennek a kapcsolatnak vagy nincs?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mivel férfi vagyok, én is tudok úgy gondolkodni mint a többi férfi, elmondom mi jár a fejükben.
15 éves lányokat rohadt könnyű felszedni, a kortársaik olyan fogyatékosak mint a segg ezért már attól levannak nyűgözve ha egy átlag fogyatékos idősebb pasival beszélgetnek.
Mivel még cuki is, aranyos is, nem játszadozik a kapcsolatban, nem manipulálgat, hanem full irányítható, és még azt sem tudja miből áll egy kapcsolat,
ezért tökéletes arra hogy ki legyenek használva.
Be is lehet adni nekik, hogy komoly, mert mindent elhisznek, utána kisírják, de legalább jól esett a férfiaknak ez az egész.
Az esetek nagy többségében ilyen féle gondolkodásmód van valószínűleg, ritka az amikor egy huszonéves komolyan tudna bármit kezdeni egy kislánnyal.
Annyira hihetetlenül naivak a lányok/nők, valahogy mindig csalódniuk kell 5x mire megértik a helyzetet. Utána pedig már a csalódások miatt még inkább nem akarnak párt választani sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!