Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatba nem számít a kor különbség? Hogyha sok az miért furcsa?
Nem állok ilyen helyzetbe csak elgondolkoztatott a kérdés.Szerintem ilyen 14 év nem az de sokan állitják hogy 5 is az meg ez a ugye kortól is függ.És hogy érettebb a pl.10 évvel idősebb fél és nem jönnek ki ezért olyan jól.De olyan is van ugye hogy a szerelembe ilyen nem számít de ilyen 20 év korkülönbség is normális?Ha nem mért nem?És hogyha sok a kor különbség pl.20 az miért furcsa más embereknek? (Tudom nem mindenkinek)
Válaszokat előre is köszi :D
Nyilvan kortol fugg. Egy 13 eves lany es egy 18 eves fiu igen csak mas dolgokat varnak a kapcsolattol. Egyik meg szinte kozepiskolas sincs, mig a masik mar erettsegi kozeleben van. Itt nyilvan sok az az 5 ev, mig a 30-as, 40-es korosztalyban mar elhanyagolhato.
Az idosebb (~30) korosztalyban szvsz a 15-20 ev szamit soknak, ugyanis egy 20 eves srac nem hiszem, hogy akarna csaladot, mig a 35 eves anyuka mar lehet. Vagy forditva: Egy 30 eves ferfi lehet, hogy szeretne csaladot, viszont a 45 eves parjanak mar nem biztos, hogy kellene. Gondolj bele: Gyerek 15 eves, anyuka meg mar 60 eves.
Ha a gyereket nem szeretnenek, esetleg mar van egy-egy masik parkapcsolatbol, es jol kijonnek, akkor (esszeru keretek kozt) hatar a csillagos eg (szvsz).
Én is úgy vagyok vele, mint a 4-es... Pl. egy 15 éves lány ne akarjon már járni egy nála 20 évvel idősebb férfival, vagy mondjuk egy 26 éves srác egy 14 évessel. Ennyi korkülönbség ige
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!