Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 19/f, ő 14/l Nagy a korkülönbség?
Mondják ugye, hogy szerelemben nem a kor számit
De ebben a formában ez nagy különbség szerintem
Igen, ez sok, foleg hogy tapasztalatbol beszelek. 14 eves voltam, amikor osszejottem a baratommal, aki 17 volt. Ha jol emlekszem 1 honapig birtuk egymas mellett. Ezalatt az ido alatt ne tudd meg hanyszor tett celzast arra, hogy jo lenne ha este nala aludnek, es ott mit csinalna velem stb.
Nem tudom, lehet pont egy kanos palit fogtam ki, de azert gondolom neked is vannak szexualis vagyaid, es nem csak kezenfogva akarsz setalni a lannyal. Az o szemszogebol nezve meg azert gondolom szuz, es nem 1-2 het utan akarja elveszteni.
Ez rajtatok múlik.
Nem a suli a meghatározó, hanem hogy az összhang megvan-e minden téren.
Kicsi korban nagy. Gondolj bele: amikor ő megszületett, te már ovis/kisiskolás voltál... :D
Viszont felnőtt korban nem nagy. Például 18 éves lány 23 éves fiúval simán elmegy, de most még igen nagy sajnos :(
Neked már valószínűleg más igényeid is lennének egy párkapcsolatban, mint neki.
20/L
Kost ez nagy különbség. Ha majd ő lesz 20 , te meg 25, na akkor már jó ez.
Most még ő nagyon kisgyerek ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!