Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóval fiatalabb fiú jön be. Lehet valami? Mi a velemenyetek? ⬇
En 17 vagyok, o 13. Egyutt sportolunk es nagyon tetszik,(tudom kicsit fura es beteg, a korkulonbseg a legvisszatartobb ok)
Kb egesz edzesen egymast szoktuk nezni, a haverjai minidg lokdosik, meg osszesugank mikor a kozelukbe megyek. A korkulonbsegen van meg egy apro baj, az anyukaja az edzo es eszrevette a "szemezgetesunk". Az elejen allandoan engem figyelt meg meregetett eleg szigoru tekinettel, de mulkor egymas mellett alltunk a fiaval es rank nezett es elmosolyodott, en ezt pont lattam es veletlenul elmosolyodtam oromomben, ezt is latta...azota meg nem volt edzes.Egyebkent meg csak egxszer beszeltunk, az is inkabb viccelodes volt,csak koszonni szoktunk. En sem vagyok ebben az egeszben biztos, mert tetszik, de megis csak 4evvel fiatalabb, ami ebben a korban nem keves. Mit tegyek, mit ne tegyek? Mit gindoltok a dolgrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!