Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év korkülönbséget miert mondják soknak?
Van egy fiu aki nekem nagyon tetszik és már tudja, de nagyon ugy viselkedik, hogy ő is érez valamit irántam, legalabbis az összes barátom ezt mondta... és két évvel idősebb, ez tenyleg sok egy kapcsolatba? (Én 15/L a fiu 17)
Nem járunk de többen is mondták, hogy ezt felejtsem el....
A fiúrol annyit, hogy nem az a tipikus diszbu*i aki egyből ágyba akar vinni, ő tenyleg teljesen más mint a korosztályom, érett és el lehet vele beszélgetni. És ő az első akiben a belső fogott meg, nem pedig a külső...
szoval a kerdesem az az lenne, hogyha ebből az egészből lenne valami komolyabb nem lenne gáz az a két év?
Válaszokat köszönöm
Szerintem nem gáz, csak korai.
Nálunk pl. a dédszüleim közt is 8, nagyszüleim közt is 8, és a szüleim közt is 8 év van, sőt, az én párom és köztem is 8 év van. Ezt teljesen véletlenül fedeztük fel. :)
Szóval a korkülönbség nem sok. Csak a kapcsolat korai!
Miért lenne sok? Te úgy érzed, hogy sok? A fiú úgy érzi, hogy sok? Ez rajtatok múlik, ne mások véleményével foglalkozzatok. Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor legyetek együtt.
Az én barátom 6 évvel idősebb nálam. 3 éve együtt vagyunk, mellette kezdtem el komolyodni sok mindent tanultam tőle, de mégsem éreztük soha, hogy baj lenne a korkülönbség. Idővel pedig egyre kevésbé érezhető. Mikor 15 éves voltam, és ő 21, akkor igaz, érződött az elején, de ma már 18 vagyok, ő 24, egyáltalán nem tűnik fel. Mondjuk 20 év múlva pedig már tényleg semmiség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!