Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem kéne belevágnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kéne belevágnom?

Figyelt kérdés

Van egy ,,haverom" aki igazából az öcsém egyik barátja. Lassan egy éve lettem jóban az ő baráti körével, és találkozgatok/beszélgetek velük. Ez a ,,haverom" egy ideje nagyon aranyosan közeledik felém, legalábbis a barátnőim szerint. Nincs bennünk közös, ideológiailag, stílusilag is egymás ellentéte vagyunk, de ez nem is lenne baj...csakhogy másfél év van köztünk. Pont nem érdekelnek azok akik azt mondják, hogy a fiúnak kell idősebbnek lennie, nem ezzel van baj, hanem hogy én idén végzek. Jövőre egyetemre megyek, ha minden jól megy messze...

Nem tudom...sok helyről megkaptam már azt hogy húzzuk egymást, szórakozzunk, de nem vele akarok szórakozni. Nagyon kedvelem/szeretem. Nem tudom mit csináljak...főleg akkor amikor megölel (nem vagyunk ölelkezősek) és beleharap a nyakamba.

18/L

2017. nov. 26. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:

De igen,párkapcsolat szempontjából baj,ha egymás ellentétei vagytok.

A nyakharapás intim dolog,párkapcsolatba való,másként taplóság.

Szerintem javíts az értékrendeden,majd keress egy másik srácot. Lesz olyan,akivel kapcsolatban nem lesznek kétségeid.

Szóval a válaszom, Nem. Ne vágj bele.

2017. nov. 26. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!