Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Már öngyilkos akarok lenni.
Gratulálok az első válaszolónak, inkább tartottad volna magadban ezt a hozzászólást...
Neked pedig kedves kérdező azt tanácsolom, hogy ne gyötörd magad miatta. Nekem is volt az életemben olyan, hogy nem értettem, hogy miért csinálta velem valaki azt amit. Konkrétan egy 2éves kapcsolatra gondolok, én nagyon szerelmes voltam belé, de ő a végén játszadozott vele, megcsalt, és otthagyott összetörve. Én is nagyon rosszul éreztem magamat miatta. kb úgy éreztem, hogy megszűnt a világom létezni, és semminek sincs semmi értelme. Én úgy lettem rajta túl, hogy az elején sokat beszéltem róla mindenkinek, mert ez segített javítani a fájdalom érzetemen ( ez az időszak kb 3-4 hét volt) Utána viszont tudatosan nem engedtem meg magamnak, hogy szomorkodjak miatta. Nyílván nagyon sokszor eszembe jutott, mert nem tudod teljesen kizárni, de egyre kevesebbszer jut az eszébe az embernek. Van, hogy elszomorodsz miatta, de egy idő után egyre kevésbé fog fájni a gondolata, és nem fogod majd olyan negatívan látni a világot. Szerintem az is segítene neked. ha minél kevesebbet látnád őt vagy minél kevesebbszer találkoznál vele! Ha bármi gondod van, nyugotan fordulj bizalommal másokhoz, de ne tartsd magadban, mert szerintem az a legrosszabb, és mások úgy nem tudnak segíteni!
igazabol nagyon tuldramatizalod szerintem. ezen minden ember atesik es senki nem hal bele, hacsak nincsen valami mas problemaja mellette, ami tenyleg komoly.
ezzel nem lehet mit kezdeni, tul kell lepned rajta.
de egyebkent "minek hagyta hogy beleszeressek" nehogy mar az o hibaja legyen. es egyebkent ha nem is beszeltetek csak nezitek egymast, honnan tudos hogy nem tetszel neki? mennyire ismerted meg? beszeltel vele errol?
az meg hogy emiatt vagdosod magad.. hidd el, ez legyen a legkisebb problemad. gondolj arra, hogy ez a problema husz ev mulva is ekkora problema lesz? mikor inkabb a szamlakat probalod gyozni? na, ugye hogy nem. eltorpul. tereld el a figyelmed, sportolj, kezdj el rajzolni vagy egyebek. akar baratkozz masokkal.
Jaj Dragam! Az első szerelem ha nem tart örökké akkor fájdalmas. Én is 14evesen lettem először szerelmes ,tartott 3 évig utána meg 1 évig szenvedtem. Hasonloan ereztem mint te csak én nem vagdostam magam meg semmi ilyesmit nem csináltam,de nekem is borzasztóan fájt!! Azt hittem soha nem találok mast meg nem is akartam szinte megszállottja lettem a srácnak. Ne állj elé ne vágd a fejéhez ezeket ,nem biztos hogy megérti , ne alázd meg magad ! Most a mostani párom mellett jöttem rá (21evesen) hogy nem is volt olyan jó az a fiú hozzam ,nem is olyan volt akire én vágytam. De hosszú évekig azt hittem ,aztán jött más,szebb ,jobb !!! Kicsi lány fel a fejjel tudom szinte most átéltem ahogy írom mennyire fájt,enis nagyon lelkis vagyok,de hidd el nekem az élet szép! Valaki sokkal jobbat tartogat neked. Mindennap egy új csoda,új meglepetés hogy mit hoz az a nap. Biztos vagyok benne hogy találsz(vagy ő talál téged) olyan fiút aki 100x jobban megérdemel!
Ne alázd meg magad attól sokkal többet érsz !:) (később ciki lenne visszagondolva amúgy is :P )
Foglald le magad a barátaiddal és éld a mát várd a holnapot! Kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!