Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akivel találkoztam egy buliba, viszont tegnap úgymond lerázott végleg . Ez a buli megint megismétlődik, szerintetek menjek el még azért is a buliba? Mert ő is ott lesz. Lent olvasd el
Figyelt kérdés
Azóta a buli óta mindennap irt , saját önszántából. Reggeltől éjfélig , valamikor hajnalig beszéltünk . Bókolt nekem , néha összefutottam vele véletlenül amikor mentem haza a busszal. Tartottam a kapcsolatot a barátaival , mert mostmár az enyémek is , és azt a megerősitést kaptam , hogy nagyon bejövök neki . Viszont tegnapelőtt csunyan veszekedtünk , és minig lerázott egy “sziával “ de nem engedtem magamat , mert még volt mit mondjak . És kérdeztem h mi a baja van , erre ő meg azt irta , hogx hívjam fel telefonon , mert ezt megkell beszéljük még ma . Felhivtam és azt mondta , hogy majd visszahiv amikor hazaér. Na mikor hazaért pedig irtw messen , hogy almos , es beszeljuk meg holnap , de ez olyan ejjeli 3 kor volt . Vártam aznap a hívását , de nem hivott nem is irt . Barátai szerint már nem jövök be neki , nem úgy nézz rám . De most mitcsináljak , menjek el abba a buliba azért is , hogy mutassam meg, hogy nem érdekel amit csinált , és nézem levegőnek , vagy ne menjek el ?2017. nov. 26. 14:44
1/2 anonim válasza:
1., Buliban ismertem meg igazából nem akarok tőle semmi komolyat, viszont jól nézki..de nem valami szerencsés buliból kapcsolatot alakitani és nem is hiszem hogy ez a lány megbizható. Ezért mivel nem tudom mit is kezdjek vele tesztelgetem.
Egyébként az egész játék arra megy ki, hogy szerelmes legyél belé...vagyis kierőszakolja belőled ezekkel a dolgokkal.
Nem tudom :/ mit is kezdj a helyzettel van egy trükköm erre amit lányok ellen szoktam alkalmazni.
1 hétig csináld úgy a dolgokat ahogy ő szeretné! Majd utána hirtelen válts egyet és ne csináld, hanem ugyan azt csináld amit ő..bamm is ki is derül mi a szándék, de szerintem ne vedd komolyan.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm , a rendes választ! :)
2017. nov. 26. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!