Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsra lenne szükségem (ha úgy érzed hogy kiigazodsz a lányokon vagy lány vagy akkor szerintem segítség leszel)?
Először is bocsi h másodszorra írom ki, de ez nekem elég fontos és ilyenkor este többen vannak fennt az oldalon.
A sztori röviden: van egy lány oszt társam akit gyakran azon kapok h engem néz, rámpillant amikor azt hiszi h nem látom, de beszélgetni nem igazán szoktunk. Vasárnap voltunk egy buliban közös ismerősöknél és egy kicsit többet ivott a kelleténél.Ölelgetett meg mondta h mennyire kedvel stb. hétfőn elnézést kért a történtek miatt majd másnap mikor oda mentem hozzá beszélgetni szinte levegőnek nézett, de többször is észrevettem h néz.Most eléggé össze vagyok zavarodva mert igazából kedvelem őt csak nem igazán vagyok tapasztalt az ilyenekben.Ahhh nem igazán értek a lányok nyelvén :D
Szia
Valószínű tetszel neki hiszen a pia egyes embereknél a valódi énét hozza ki, másnap biztos azért viselkedett így mert szégyelte magat a történtek miatt és ilyenkor az ember inkább elbújik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!