Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltűnően jóba akart velem lenni egy lány, de most mégsem akar semmit? Többi lent!
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Volt már dolgom sok lánnyal, de ők többnyire „egy éjszakások” voltak, komolyabb párkapcsolatom még nem volt, de eddig nem is éreztem úgy, hogy kellen de mostanában igen, viszont úgy voltam vele, hogy majd ha találkozok egy olyan lánnyal aki igazán tetszik. Az egész úgy kezdődött, hogy baráti társaságommal iszogattunk buli előtt egy kocsmában, de onnan el kelletj jönnünk(nem az a lényeg, hogy mért:D) és felhívott egy haverom, hogy ők is éppen iszogatnak menjünk oda, igy is történt. Az őt társaságukban volt egy lány akivel régebben 2-3 éve beszélgettem de azóta semmi, viszont most „le szólított”, kérdeztem, hogy mi van velem és, hogy mi is megyünk-e bulizni, meg, hogy nem lenne e kedvem velük menni. Én is jófej voltam, mert eléggé bejött és ő pont egy olyan lány, akivel hosszabb távon is el tudnám képzelni… Viszont szerintem itt rontottam el, mert nem mentem vele. Viszont buszmegállóban(partybusz) találkoztunk és szemeztünk meg mosolygott meg az egész nagyon cuki volt, de amikor odaértünk ott már nem volt semmi. Úgy voltam vele, hogy ha nem ad semmilyen jelet, hogy gyerünk:D nem fogok lépni, annak ellenére is, hogy már a barátnői mondták, hogy hajtsak már rá. Utólag visszagondolva azt kellet volna és igen nagy hülye voltam, hogy nem tettem, nekem ezzel nem szoktak problémáim lenni, de most valahogy így alakult. Másnap ez nagyon bántott és csak ő járt a fejemben. Nem bírtam tovább és ráírtam facen. Visszaírt de valahogy nem érzem azt, hogy érdekelném, kérdez valamit válaszolok de csak 3 óra múlva ír vissza stb. és ezt már többször is eljátszott vagy csak fél nap múlva válaszol és ez megy 3 napja.2017. okt. 31. 22:08
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy magabiztos, önmagára adó méltóságteljes lányról van szó, aki nem adja könnyen magát. Legyél kitartó, vagy ha rögtön gólt akarsz rúgni, keress továbbra is egyéjszakásokat.
Ezt azért mondom, mert én is így szoktam viselkedni a pasikkal, még ha tetszenek akkor se válaszolok rögtön ne gondolja hogy könnyű nőcske vagyok, ne gondolja hogy könnyű megszerezni.
2/6 anonim válasza:
Ennél a lánynál azzal nyersz, ha kitartó vagy.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tippeket.
2017. okt. 31. 22:35
4/6 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, csak szórakozik veled. Az ilyen csajok agyilag levannak épülve. Hidd el, tapasztalatból mondom. Egyszer melóhelyen volt egy ilyen csaj akivel megismerkedtem. Egyfolytában beszéltünk, egymás közelében voltunk, beszéltünk, hogy hovam enjünk el randizni és mikor, kb mindenki azt várta, hogy mikor leszünk már egy pár, aztán 3 hónap alatt mégse jött el egyszer se randizni, mert hirtelen nem lett "ideje". Soha, de soha ne pazarolj időt az ilyenekre.
5/6 Ysesh válasza:
Nem nehéz esetleg elmenni hozzá és úgy beszélgetni 😒
Legyen bátorságod menj el aztán lesz ami lesz. Legyél kitartó de azert ne zaklasd :D
6/6 highsc válasza:
1.,te ezt komolyan gondolod? :D szerintem hatalmas bunkóság váratni órákat a másikat, főleg direktbe. Ezzel max megutálnak. Nem értem, hogy mit gondolsz magadról, úri lány vagy akinek aranyból van a pi****? Ha tetszel valakinek és te is hajlandó vagy ismerkedni vele akkor alap, hogy dumálsz vele,ismerkedtek stb. Ha nem akkor meg megmondod neki, hogy bocsi nem. Szegény csávóknak az életkedvét is elveszed, ha ő nagy boldogan rád ír, hogy talán végre összejön valami, erre vár.. Vár.. Meg még vár... Aztán fél nap mulva visszaírsz valamit. Az ilyen "büszke" lányokat kéne egyszer jól megalázni, hogy ő se gondolja magát többnek mint ami. Egyébként kedves kérdező, szerintem max 1szer hívd el valahova ha peddig nem jön akkor hagyjad a fenébe. Felesleges olyan lány után ugrálni, aki vissza se képes írni. Én személy szerint nagyon utálom az ilyen lányokat. Lehetsz vele nagyon kedves megszervezed neki az álomrandit.. Lehoznád már neki a csillagot is az égről és a válasz a semmi. Elvárják az embertől, hogy pattogjon nekik ide oda amíg ők a kis ujjukat sem mozdítják. Egy kapcsolat meg legyen 2 irányú, ha adok akkor kapok is elven. Magyarul ha tivábbra is ezt csinálja, nem akar veled elmenni se sehova ismerkedni akkor nem éri meg az energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!