Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, miket kérdezhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, miket kérdezhet apa a barátomtól egy ilyen ''bemutatkozás'' alkalmával?!

Figyelt kérdés
Szóval ezen a héten, csütörtökön ellógtam a suliból. A barátomnál voltam, akit anyáék nem ismertek. A srác adott ilyen kikérőt, hogy ''sport eseményen'' voltam. Ezt oda is adtan az ofőnek, de az ofő írt anyának email-ben, hogy ezt máskor ő jelezze írásban...Aztán ugye haza mendtem és anya rákérdezett, hogy milyen sport esemény miatt nem voltam iskolába...Aztán be vallottam neki, hogy egy srácnál voltam. Rá kérdezett, hogy szexeltünk e, én pedig őszintén elmondtam, hogy petting volt más nem...Igazából az a legnagyobb probléma, hogy egy hete is alig ismerem a srácot, és nincsen kimondva, hogy együtt vagyunk...Illetve én 13 éves vagyok, ő pedig 17. Anyáék már azt is mondták, hogy feljelentést tesznek ellene kiskorú ''megrontásáért''. Ma le fog jönni a srác és apa beszélni szeretne vele erről...Az lenne a kérdésem, hogy mit kérdezhet vagy mi lesz ebből, hogy mire számítsak?!

2017. nov. 25. 07:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

A "megrontás" már nem szerepel a BTK-ban. Így azért kár feljelenteni.

"Szexuális visszaélés" van, de esetetekbem nem áll fent, mert beleegyezéssel történt a dolog köztetek, Te elmúltál 12, a srác még nincs 18.

Szüleid vérmérsékletétől függően nagy balhé lesz, jogilag más nem. A nem egészen helytálló indokú kikérő miatt szorulhatsz. De ha elég intenzíven sináltátok a pettinget, akkor sportnak számít? Nyugi, én is 13 évesen kézimunkáztam először.

2017. nov. 25. 07:43
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Hat, hidd el, szerintem szamithatsz arra, hogy kicsit idegesebbek lesztek.

En se reagalnek jol, ha a lanyom ELLOGNA 13 EVESEN, hogy menjen egy 17 eveshez PETTINGELNI, akit ALIG ISMER. Gratulalok, szuleid helyeben vagy 16 eves korodig szobafogsagba raknalak, ha ilyen fszhianyos vagy ennyi evesen

2017. nov. 25. 08:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Lesznek*
2017. nov. 25. 08:09
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Feljelentést nem tehetnek, mert jogilag nem követett el bűncselekményt. Szóval max. barátilag elbeszélgethetnek vele.
2017. nov. 25. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

"De ha elég intenzíven sináltátok a pettinget, akkor sportnak számít?"

............

Hát ez nagy:D

Orvos kérdezi a beteget:

-Sportol valamit?

-A szex annak számít?

-Igen.

-Akkor nem:D

2017. nov. 25. 08:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Es te 13evesen mit gondolsz errol?

Mert szerintem, pedig en se vagyok oreg (17), ez azert egy durva sztori.

Hetedikesen iskola helyett pettingelni egy hete ismert sraccal szep...

Apudtol tul sok jora ne szamitson a fiu. Ha ezt igy o is tudja, akkor en feltenem a fiut a helyedben.

A fiu tud rola, hogy az apa el akar beszelgetni? Mert ha igen, lehet inkabb el se megy hozzatok.

2017. nov. 25. 08:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És ha már büntetésről beszélünk, mindketten megérdemelnétek egy-két atyai pofont....
2017. nov. 25. 09:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez bizonyosan nem normális dolog. Annyira naiv és tapasztalatlan vagy, hogy az hihetetlen. Egy alig egy hete megismert fiúnak a lakására felmenni egyedül... Nem is gondoltál mi,arr,, hogy megerőszakol vagy bármi egyéb? Apád helyében nagyon keményen elbeszélgetnék a sráccal, és azonnal véget vetni ennek a sehová nem vezető dolognak. Te pedig, ha a testedet 13 évesen így odadobod bárkinek, akkor ehhez nincs mit hozzáfűzni, azt hiszem.
2017. nov. 25. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyertelmu, hogy apukad nagyon komolyan "elbeszelget" majd a fiuval. Ezt nem "bemutatkozas" beszelgetes lesz. Hidd el apukad nem akar bemutatkozni, nem akarja megismerni a fiut. Csak elkuldeni a kozeledbol.

De en teged sem neveznelek angyalnak, sot!

A fiu 17eves, dulnak a hormonok es sok fiu ebben a korban (sajnos!) egyatalan nem kapcsolatra vagyik.

De kihasznalni csak azt lehet, aki hagyja. Nemis tudom hogy gondoltad ezt?

Anyudek neked mit mondtak? Mert persze a fiu is hibas, de te voltal aki suli helyett fellogott hozza, es pettingelt vele ugy, hogy egy hete se ismered. Es mindezt hetedikesen, vagy esetlek nyolc?

Nem felsz, hogy az ilyen szinte ismeretlen fiuktol meg a vegen elkapsz valamit? Mert gondolom a fiunak nem te vagy az elso ilyen lany. Vagy ilyenekre nem gondoltal? Szerintem ne csinalj tobbet ilyen butasagokat.

A szuleidtol mit kaptal ezert? Vagy csak annyit kerdeztek volt e szex?

2017. nov. 25. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a szomoru, hogy a 13 eves lanynak a szuleinek meg kellett kerdezni biztonsagkepp, hogy volt-e szex... Hova fajul ez a vilag, en 13 evesen meg azt se tudtam mi az😄
2017. nov. 25. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!