Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sűrgős tanácsra lenne szükségem? . Többi lent
De cuki, hogy így aggódsz :3..
Szerintem tényleg add csak ön magad és szülőkhöz mész, szóval szerintem ne nagyon sminkeld ki magadar :3, de ha szeretnéd, akkor se vidd túlzásba :P.. Szerintem egy csokor virág és vagy esetleg csoki bőven megteszi vagy bor, egy üveg bor :3
17F
A lényeg, hogy legyél nyitott, kedves, tisztelettudó. Smink is lehet rajtad, de csak natúr, nem színpadi maszk. Az idősebbek könnyen kiszúrják, ha kényelmetlenül érzed vagy megjátszod magad. A barátod már biztos mesélt nekik rólad, valamilyen szinten ismernek már. A ruhád ne legyen túl kihívó, legyél csinosan elegáns, amiben jól érzed magad. Ajándékot éj az első találkozásra nem vinnék, de ha mégis, akkor egy üveg bort, az biztos elfogy... :)
Remélem, tudtam segíteni! :)
Szerintem ne sminkelj, vagy csak keveset. Ruhát semmiképp ne olyat vegyél fel, amiből több kilóg a kelleténél, mondjuk nem az jön le a stílusodból, hogy bármikor olyanokat hordanál... :D Nem kell izgulni, a szülők biztosan kedvesek lesznek, ugyebár nekik is van gyerekük, ismerik a megfelelő bánásmódot, meg fogják érteni, hogy még nem volt részed ilyenben és azért vagy félénk. Na meg sokkal jobb benyomást keltesz ha félénk is vagy, mintha olyan lennél, akinek most van a sokadik barátja. Nyilván majd kezet fogsz a szülőkkel, legyen határozott kézfogásod, de ne túl erős. Legyél udvarias, ha ott vagy náluk esetleg kérdezd meg tudsz-e valamit segíteni.
Amikor exem szüleinél először volt részem ebben, én is sokat gondolkodtam, de végül nem szedték le a fejemet... :D Ajándékot nem vittem, így ebben nem tudok segíteni szoktak-e, vagy mit. Az anyjától jobban tartottam, mint az apjától miután megláttam képen, ráadásul falusiak, én meg városi, úgyhogy nem volt egyszerű eset... :D De lényegében szótértettem velük.
Ja, meg ez elég általános probléma szokott lenni, a köszönés... Nem vagy már kisgyerek, a "csókolom" sértő lehet, jobb a "jó napot kívánok", nem "jónapot'..."
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!