Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok és óriási szükségem lenne pár tanácsra. Nagyon fontos! Ti ilyen helyzetbe mit tennétek?
Május elején nagyon jóba lettem egy sráccal, aki pár évvel idősebb nálam. Júniusban egy koncerten voltunk együtt és akkor megcsókolt. Előtte is hülyéskedtünk azzal, hogy úgy viselkedünk, mint egy szerelmes pár, de ezek után már többek voltunk mint barátok. A csók után (másnap) viszont bejelentette, hogy inkább maradjon meg a régi felállás, de még azon a héten találkoztunk es ismét megcsókolt. Nem tagadom, hogy elég erős érzeseim voltak iránta. Egy hét múlva viszont bejelentette, hogy ő nem akar kapcsolatot és ezért megszüntette a köztünk lévő barátságot. Ez kb 2,5 hónapja történt azóta nem beszéltünk, viszont visszamenőleg lájkolgatta facebook-on a képeimet és kirakott egy zenét a falára aminek az én nevem a címe.
Teljesen tanácstalan vagyok, mert az érzéseim semmit sem valtoztak azóta, de mivel reménytelen a helyzet, nem tudom mit kéne tennem. A héten lesz tánc órám ahol lehet, hogy ő is ott lesz. Hogy kéne viselkedjek vele? Legyek barátságos vagy inkább előzzem meg a további fájdalmat és legyek távolságtartó? Ti mit tennétek a helyembe? Kérlek, segítsetek.
Tarts távolságot!
Fúú, de megmutatnám az ilyen barmoknak, hogy kell viselkedni egy nővel.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!