Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 éves lány vagyok és óriási...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves lány vagyok és óriási szükségem lenne pár tanácsra. Nagyon fontos! Ti ilyen helyzetbe mit tennétek?

Figyelt kérdés

Május elején nagyon jóba lettem egy sráccal, aki pár évvel idősebb nálam. Júniusban egy koncerten voltunk együtt és akkor megcsókolt. Előtte is hülyéskedtünk azzal, hogy úgy viselkedünk, mint egy szerelmes pár, de ezek után már többek voltunk mint barátok. A csók után (másnap) viszont bejelentette, hogy inkább maradjon meg a régi felállás, de még azon a héten találkoztunk es ismét megcsókolt. Nem tagadom, hogy elég erős érzeseim voltak iránta. Egy hét múlva viszont bejelentette, hogy ő nem akar kapcsolatot és ezért megszüntette a köztünk lévő barátságot. Ez kb 2,5 hónapja történt azóta nem beszéltünk, viszont visszamenőleg lájkolgatta facebook-on a képeimet és kirakott egy zenét a falára aminek az én nevem a címe.

Teljesen tanácstalan vagyok, mert az érzéseim semmit sem valtoztak azóta, de mivel reménytelen a helyzet, nem tudom mit kéne tennem. A héten lesz tánc órám ahol lehet, hogy ő is ott lesz. Hogy kéne viselkedjek vele? Legyek barátságos vagy inkább előzzem meg a további fájdalmat és legyek távolságtartó? Ti mit tennétek a helyembe? Kérlek, segítsetek.

2015. szept. 28. 20:41
 1/4 anonim válasza:
Írj rá😊
2015. szept. 28. 20:43
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ő is kedvel téged, de nem tud mit kezdeni a helyzettel. Mármint facebookon lájkol és a zenecím valamit sejtet. Ha tényleg nagyon szeretnéd kettőtök kapcsolatát akkor kezdeményezz, ha nem akkor légy vele olyan mint a barátságotok kezdetén.
2015. szept. 28. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Na most tényleg hallod.Kriminàlis egy majmot fogtal ki.Egyszer megcsokol,aztan meggondolja magat.Aztan ujra megcsokol aztan mehint dob...Öregem.Ha Te ezt hagyod r**nak fog nézni akivel azt csinal amit akar akkor amikor akar. Mi vagy Te?Kabàt?Akit szerdan levetek,csütörtökön felveszem???Vedd mar elő a női tartàsod és kapsz Te olyat aki hétfőn is megcsokol meg kedden is szerdàn is.Sőt a hét töbi napjan is. Na sürgősen ilyen kell Neked.Ő meg gondolgassa meg meg magàt de ne jàtsszon a sziveddel.
2015. szept. 28. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Tarts távolságot!

Fúú, de megmutatnám az ilyen barmoknak, hogy kell viselkedni egy nővel.....:)

2015. szept. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!