Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek a fiuval? És ha igen hogyan? (fontos, többi lent)
Megertelek. Hasonlokepp jartam en is, koztunk igaz szex nem volt de nyulkalas igen. Egy fesztivalon. Utana elkerte a szamom, jelolt facen, kiderult hogy komoly parkapcsolata van (de mikor velem volt akkor kulon voltak, kesobb egyutt, most kulon.) en nem irok neki mert ezt elmondhatta volna, persze abban hitegetett hogy komoly lesz koztunk. O viszont meg mindig keres engem. Ha gondolod irj privit es adok tanacsot :)
17\L
Kur.vára gáz vagy.......(Y).
Hülye pi.csa, még csak 16 vagy, nézz már magadra...
Ne figyelj ezekre a b*nkokra most k*rv*zz*tok le én 14 évesen vesztettem el egy 25 éves pasival mikor 16 multam szakitottunk mert nekem már nem ment 3 honapig züllöttem 5 pasival bujtam ágyba most pedig egy 31 éves félfival vagyok már másfél éve... én is k*rv* vagyok??! *.* de jo.. ma se csinálnám másképp..
Én azt ajánlom beszélj vele sokat nem veszithetssz!! :)
Már bocs,de nem az volt a kérdés,h k*rv* vagyok-e mert 16 évesen szétettem a lábam egy olyan srácnak akit már régota ismerek és aki iránt érzek valamit.De azért kösz,hogy ti megállapitottátok egy kérdés alapjan,hogy k*rv* vagyok és közben meg szinte semmit sem tudtok rollam;)
És köszönöm annak a két embernek a válaszat akik normálisan válaszoltak a kérdésre:)
És melyik volt a másik normális válaszoló? Talán az 5-ös? Húúú bas.zd meg....
Attól függetlenül ugyanolyan ri.banc vagy, akárhogy is írod körbe.....:)
Kössz,h ráébresztettetek arra a tényre,h hülye vagyok,de ezt már azelött megállapitottam mielött feltettem vona a kérdést.
Meg csak ugy mellékesen jelzem,h r*h*dt*l nem vagyunk gazdagok,de mindegy és nem kapok egz csomó lóvét...
Ja,és a kérdés még mindig r*h*dt*l nem az volt,h r*b*nc vagyok-e,mert magasrol teszek arra,h ti annak tartotok.Nem bujtam agyba mindenkivel csak egyetlen egy fiuval és ezért a ler*b*ncozással le lehet álni.
Ne védd már magad könyörgöm, ebből már nem jössz ki jól....
De akkor válaszolok a kérdésedre, hogy meglegyen a napi örömöd: NE beszélj a fiúval, sehogyan, kíméld meg őt magadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!