Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes volt belém vagy legalább fontos voltam neki?
13 voltam mikor megismertem Ádámot(16). Facebookon kezdtünk el beszelgetni - random dolgok,semmi hátsószándék mivel a nevelőapám unokatestvére (nem vérbeli rokonom). 3 év (én16 ő 19) facebookos/skypos beszélgetés után tudtam minden apró dolgot róla ahogy ő is rólam. Olyanok voltunk mint a szerelmesek ,sunyiban áskypoltuk az éjszakákat, reggel telefonon ébresztettük fel egymást ,becenevet adtunk a másiknak ,felhívott éjjel 3kor csak hogy hallja a hangom ,féltett minden fiútól aki csak rámvetette a szemét és mikor találkoztunk akkor úgy nézett rám ahogy még soha senki. Teljes mértékben elérte hogy minden porcikájába belészeressek.
Egy hónappal ez előtt meg azt írta hogy már nemtud engem megérteni mert ő már rég átélte azt amibe én csak most kerülök bele (bulik, flörtölés,alkohol ,cigi) . Azt mondta hagyjuk egymást egy darabig es egy pár év múlva majd újra megtalálhatjuk egymást.
Csak most jöttem rá mennyire szeretem mikor már fogta magád és elment. Elengedett. És én ezt nem akartsm. Ő is szerelmes volt belém? Vissza fog jönni? ..nemértem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!